Silverskär
Silverskär
Mökit Mökit ja eremiittimökit Mökit

Silverskär

AIVAN OMA SAARI AHVENANMAAN SAARISTOSSA

Saari kokouksille ja juhlille, kalastukselle ja metsästykselle, mutta tietysti myös mutkattomalle rentoutumiselle kauniissa luonnossa. Silverskärissä on sileitä, punaisia graniittikallioita, metsälampia, jossa lumpeet kukkivat kesällä, niittyjä, joilla kukkivat sen seitsemän sortin kukat, ja varovaisesti modernisoituja punaisia taloja. Luonto tarjoaa hiljaisuutta ja rauhaa, ja jokaiselle vuodenajalla on oma viehätyksensä. Vieraista huolehditaan henkilökohtaisesti. Silverskärin varanneet saavat käyttöönsä koko saaren, koska otamme vastaan vain yhden ryhmän kerrallaan.

TRADITIO UUDESSA ASUSSA
Silverskärin sydän on kalastajien koti, jossa asukkaat viettivät yksinkertaista saaristolaiselämää 1950-luvulle saakka. Myöhemmin rakennetut talot sulautuvat aitoon ympäristöön, mutta vastaavat nykyajan vaatimuksia.

Silverskärissä voit nauttia täydellisestä saaristolaisidyllistä saaren punaisten rakennusten ympäröimänä. Naapurisaari Sviskär on sähkötön alue, jossa pääset yöpymään neljän hengen eremiittimökkissä ja nauttimaan luonnosta ja sen tarjoamasta rauhasta. Klobbenin moderni kalastusleiri ja retriittipaikka tarjoaa tarjoaa ainutlaatuista majoitusta ja viihtyisät tilat 42 vieraalle kymmenessä uudessa mökissä, aavan meren naapurissa.

Tervetuloa Silverskäriin – meren helmeen!