Norrö
Norrö
Norrö
Norrö
Norrö
Norrö
Norrö
Norrö
Norrö
Norrö
Norrö
Norrö
Norrö
Norrö
Norrö
Mökit Mökit ja eremiittimökit Mökit

Norrö

Norrö on sinulle, joka et halua tinkiä laadusta. Norrö on lyömätön yhdistelmä saaristoluontoa punaisine graniittikallioineen, korkeatasoisia vapaa-ajantaloja, kalaisia ja monipuolisia vesialueita ja henkilökohtaista palvelua.

Norrö on lomaparatiisi, inspiroiva kokouspaikka ja täydellisesti varustettu kalastusmatkakohde. Kaikki yhdessä ja ympäri vuoden. Täällä toteutuvat unelmasi täydellisestä lomasta, onnistuneesta kokouksesta oheisohjelmineen sekä kalastusmatkasta ystäviesi kanssa.

Norrö sijaitsee Ahvenanmaan keskiosassa sopivalla etäisyydellä kaikista nähtävyyksistä ja aktiviteeteista: Maarianhaminaan 22 km, kauppaan 7 km, ravintolaan 12 km, yleiselle maantielle 400 m, naapuriin 50 m, rannalle 70-100 m, golfkentälle 20 km.

Kaksi 5-tähden ja neljä 4-tähden mökeissä on tilaa 107 m2 kahdessa kerroksessa ja vuodepaikat 6 + 2 hengelle. Mökit sijaitsevat meren rannalla ja tarjoavat merinäköalan sekä mahdollisuuden nauttia ainutlaatuisen kauniista auringolaskuista terasseilla ja parvekkeeilla.

Ensisijaisesti NorrÖ on tunnettu hyvistä kalasusmahdollisuuksista vuoden ympäri. Tarjoalla on mm. laajat kalavedet, suojaisa venesatama, uusia Buster-veneitä voimakkailla perämoottoreilla ja oma kalastusopas.

Muutamaan Norrön mökkiin voi tuoda myös koiran tai muun lemmikkieläimen. Jos haluatte tuoda lemmikin mukananne, siitä on ilmoitettava etukäteen mökin omistajalle sähköpostitse [email protected] tai. Villa Rådjuret ja Villa Älgen eivät ota lemmikieläimiä. Lisämaksu EUR 20 lemmikiltä. Ota ohteyttä jos haluatte ottaa lemmikin mukaan, [email protected]

Check in klo 16.00, check out klo 11.00. Varaus min. 2 yötä.