Majoitus Hotellit, B&B, huoneistot, leirintäalueet Hotellit

Nordic Hotel Forum

Nordic Hotel Forum – Tallinnan sydämessä

Nykyaikainen neljän tähden business- ja konferenssihotelli Nordic Hotel Forum sijaitsee aivan Tallinnan sydämessä, vain 150 metrin päässä kuvankauniista Vanhastakaupungista. Vieraaksemme on vaivatonta saapua niin liikematkan, konferenssiin osallistumisen kuin loman ja rentoutumisenkin puitteissa.

Nykyaikainen neljän tähden business- ja konferenssihotelli Nordic Hotel Forum sijaitsee aivan Tallinnan sydämessä, vain 150 metrin päässä kuvankauniista Vanhastakaupungista. Vieraaksemme on vaivatonta saapua niin liikematkan, konferenssiin osallistumisen kuin loman ja rentoutumisenkin puitteissa.
Vieraidemme hyvinvoinnin kannalta huolehdimme pieteetillä sekä suurista tarpeista että kaikkein pienimmistäkin yksityiskohdista.
Olemme valmiita täyttämään nekin ex tempore -toiveet, joita ette vielä ole edes tulleet ajatelleeksi. Sellaisia me Nordic Forum Hotellilaiset olemmekin.
Nordic Hotel Forumissa on 267 avaraa ja elegantisti sisustettua huonetta. Niiden joukossa on sopivia vaihtoehtoja myös kaikkein yltäkylläisintä mukavuutta arvostaville.
Huoneiden runsas varustelu takaa oleskelunne viihtyisyyden. Olemme kiinnittäneet erityishuomiota vuodevaatteiden, tyynyjen ja peittojen laatuun. Huoneissa on ilmastointi, LCD-televisio, ilmainen langaton internet-yhteys, tallelokero, minibaari ja hiustenkuivaaja. Majoitamme myös tupakoitsijat, allergikot ja liikuntaesteiset vieraamme viihtyisästi.
Kaiken kruunaa vieraista ja huoneista huolehtivan henkilökuntamme palvelualttius, josta voitte nauttia koko vierailunne ajan.
Hotellimme konferenssikeskuksen sijainti Tallinnan ydinkeskustassa takaa teille mahdollisuuden järjestää logistisesti onnistuneita sekä osallistujiaan inspiroivia seminaareja, kokouksia, lehdistötilaisuuksia ja muita tapahtumia.
Nordic Hotel Forumin toisessa kerroksessa käytettävissänne on kuusi modernia, muunneltavaa sekä uusimmalla kokous- ja esitystekniikalla äskettäin varustettua konferenssi- ja kokoustilaa. Asiapitoisten tapahtumien ohella ne soveltuvat myös illallistilaisuuksien, yritysjuhlien, vastaanottojen tai vaikkapa hääjuhlan järjestämiseen.
Saleista suurin – Sirius – mahduttaa kerralla jopa 250 vierasta vastaanottotyylin mukaisesti kalustettuna. Kansainvälisiä tapahtumia varten salissa on olemassa myös simultaanitulkkausvälineet ja -tila.
Kokous- tai seminaaripäivänne taukohetkien catering-tarpeisiin olemme luoneet uudet kahvitus-, lounas- ja päivällismenyyt. Ne sisältävät useita maistuvia, terveellisiä ja energiatasapainoa ylläpitäviä ruoka- ja välipalavaihtoehtoja.
Nordic Hotel Forum on Viron Konferenssijärjestäjien liiton jäsen, jolle on kansainvälisen raadin taholta myönnetty Tallinnan Paras Konferenssihotelli -palkinto vuonna 2012.
Hotellin ensimmäisessä kerroksessa sijaitsevat elegantti ja tasokas ravintolamme Monaco sekä aulabaari – kaksi miellyttävää rentoutumis- ja herkuttelukeidasta aivan Tallinnan sydämessä. Hyväntuuliset kokkimme sekä ensiluokkainen salihenkilöstömme ovat motivoituneet luomaan positiivisia elämyksiä ja vailla vertaa olevia palvelukokemuksia – olipa kyseessä sitten tuoreeltaan tarjoiltu aamiainen, maittava lounas, herkullinen gourmet-illallinen tai vain lasillinen viiniä.
Elegantti ja tasokas ravintolamme, sen hyväntuuliset kokit sekä ensiluokkaisen ammattitaitoinen salihenkilöstö ovat palveluksessanne niin aamiaisen, lounaan kuin illallisenkin ajan. Keittiön tyylinä on moderni fusion eli klassisia kansainvälisen keittiön antimia nykytrendeihin ja sesongin henkeen sovitetussa muodossa. Lapsivieraita varten olemme koostaneet oman erillisen ruokalistan. Kesäisin Monacon keittiömestarien luomuksia voi nauttia myös ravintolan ulkoilmaterassilla.
Ravintolassa on 152 asiakaspaikkaa, joista 120 on toteutettu brasserie-tyylin inspiroimana. Asiakaspaikoista 32 on sijoitettu ja sisustettu yksityisempää viihtyisyyttä ajatellen.
Nimensä ravintola on saanut kunnianosoituksena hotellin tiloissa sijaitsevalle Monacon ruhtinaskunnan kunniakonsulaatille.
Ravintola Monacon aukioloajat:
Aamiainen ma–pe 7.00–10.00, la–su 7.00–10.30
Lounaslista ma–pe 12.00–15.00
A la carte ma–la 18.00–23.00
 
Avara ja päivisin valoisa 70-paikkainen aulabaarimme on viihtyisä pistäytymispaikka – riittävän keskeinen treffien sopimiskohdaksi ja toisaalta riittävän suojaisa, kun kaupungin hulinasta ja sykkeestä on tarve vetäytyä hetkeksi.
Miellyttävä ympäristö elävän takkatulen ja rauhallisen musiikin taustoittamana sopii mainiosti nopeiden liiketapaamisten tarpeisiin ja ystävien kesken kokoontumiseen. Myös matkamikrolla työskentely takkatulen ääressä onnistuu ilmaisen langattoman internet-yhteyden ansiosta.
Aulabaarissamme on tarjolla laaja valikoima kuumia ja virkistäviä juomia, koktaileja sekä kevyitä ruoka-annoksia.
Aulabaarin aukioloajat:
su-ti 9.00–23.00
ke-la 9.00-24.00