Mariebad
Mariebad
Mariebad
Mariebad
Näe & koe Toiminta Lapsiperheille

Mariebad

Maarianhaminan uimahalli Mariebad sijaitsee kaupungin itäisellä rannalla vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä kaupungin ydinkeskustasta.

Mariebadin kylpylässä on 25-metrinen kuntouintiallas, mutta lasten mieleen on erityisesti uimahallin seikkailuallasosasto, jossa on yli 65-metrinen vesiliukumäki, luola, vesisuihkuja ja paljon muuta. Vesiliukumäki on niin lasten kuin leikkimielisten ja kilpailuhenkisten aikuistenkin suosikki – tunnelma on huipussaan ja laskuajat tiukkoja!

Mariebadissa on tietysti tavalliset saunat, mutta myös erillinen höyrysauna, joka on tarkoitettu sekä naisille että miehille. Kolealla säällä on erityisen nautinnollista uida vaikkapa ulkoaltaassa, josta avautuu näkymä kaupungin merenlahdelle ja Merikortteliin kohti punaisia venevajoja ja valkoista merenkulkukappelia.

Yläkerrassa sijaitsevalle spa-osastolle voi varata aikoja erilaisiin käsittelyihin, hierontoihin ja kauneushoitoihin. Alakerran kahviossa voi nauttia thai-ruokaa, kotiruokaa, voileipiä, leivonnaisia, jäätelöä, virvoitusjuomia jne.

Uimahalli on avoinna tiistaista perjantaihin klo 10.00-19.00 ja lauantaisin klo 10.00-16.00. Uimahalli on suljettu sunnuntaisin ja maanantaisin.

Uimahallin vieressä on myös oma hiekkaranta ja laituri, josta voi pulahtaa vilvoittavaan meriveteen ympäri vuoden! Rannalla on lisäksi mm. lentopallokenttä.