Laxuddenin mökkikylä
Laxuddenin mökkikylä
Laxuddenin mökkikylä
Laxuddenin mökkikylä
Laxuddenin mökkikylä
Laxuddenin mökkikylä
Laxuddenin mökkikylä
Mökit Mökit ja eremiittimökit Mökit

Laxuddenin mökkikylä

Laxuddenin mökkikylä sijaitsee kauniilla paikalla meren rannalla Ahvenanmaan pohjoisessa saaristossa, Brändössä. Täällä voit nauttia luonnonkauniista saaristoympäristöstä ja rauhallisuudesta ja samalla olet lähellä sekä Manner-Suomea että Ahvenannmaan pääsaariä.

Mökkikylään kuuluu 6 mökkiä, joissa on tilaa viidelle hengelle mökkiä kohti. Jokaisessa mökissä on 2 kerrossänkyä (4 vuodetta) ja 1 ekstrasänky. Kaikissa mökeissä on oma wc ja suihku ja sähkösauna. Jokaisessa mökissä on jääkaappi, mikroaaltouuni, uuni, minikeittiö missä on kahvikeitin, vedenkeitin, keraaminen liesi ja ruokapöytä, johon mahtuu 4 henkeä.

Lemmikkieläimet ovat sallittuja yhdessä mökissä ja ne eivät maksa mitään ekstraa. Liinavaatteet, pyyhkeet ja loppusiivous sisältyvät hintaan.
Pinnasänkyä saa lainata ilmaiseksi.

Mökkikylässä on oma ranta mistä pääset hienoille kalavesille. Veneet ovat vuokrattavissa. 10 litraa bensiniiä sis. hintaan. Kalastusluvat hankitaan paikalla. Parkkipaikka on mökkien vieressä.

Avaimet haetaan Gullvivan hotellista, vain 2 km: n mökeistä. Aamiainen on saatavilla Gullvivan hotellilta, sis. mökkihintaan. Lähin ruokakauppa sijaitsee Brändön kylässä, 5 km: n majoituksesta. Illallista voi syödä Gullvivan-ravintolassa.

Saaristolautan Ahvenanmaalta, Hummelvik-Torsholmasta tai Manner-Suomesta, Osnäs/Vuosnainen-Åva, voi varata Ålandstrafikeniltä, ​​puh. +358 18 25600 tai Ålandsresorin kautta, sähköposti: [email protected]

Check-in 14.00. Check-out 12.00 tai sopimuksen mukaan.