Lavendel SPA Hotel
Lavendel SPA Hotel
Lavendel SPA Hotel
Lavendel SPA Hotel
Lavendel SPA Hotel
Lavendel SPA Hotel
Lavendel SPA Hotel
Lavendel SPA Hotel
Majoitus Hotellit, B&B, huoneistot, leirintäalueet Hotellit

Lavendel SPA Hotel

Lavendel Spa Hotelli sijaitsee luonnonkauniilla Viimsin niemellä. Meri ja uimaranta ovat 10 minuutin kävelymatkan päässä hotellilta ja Tallinnan keskustaan on 15 minuutin automatka. Bussilla matka kestää noin 25 minuuttia, jonka aikana voi nauttia kauniista merinäköalasta. Pysäkki löytyy 200 metrin päästä hotellilta.

Hotelli avasi ovensa vuonna 2003. Hotellilla on pitkä historia, joka ulottuu vuoteen 1975 ja liittyy entiseen kolhoosistadioniin. Stadionin katsomoon, jonka kellarikerroksessa sijaitsi neuvostoaikainen väestönsuoja ja ampumarata on rakennettu hotelli, kokoustilat, kauneus- ja saunakeskus. Säilyneenä on vielä ainutlaatuisen muotoinen kattoprofiili, joka kuvaa Lavendel Hotellin julkisivua nytkin.

Kaksikerroksisessa viihtyisässä hotellissa on 47 erinäköistä ja kaikin mukavuuksin varustettua hotellihuonetta.
Meri ja uimaranta ovat 10 minuutin kävelymatkan päässä hotellista. Buffet-aamiainen on katettu hotellin Lavendel Caféhen. Samoissa tiloissa päivittäin palveleva ruokaravintola Talleke ja Pullike puolestaan tarjoilee yltäkylläiseltä ą la carte -listalta.
Hotelliasiakkaat saavat viihtyä sauna- ja rentoutumiskeskuksessa ilman aikarajoitusta. Lavendel Spa’n kauneuskeskuksessa on tarjolla kylpylä- ja kauneushoitoja kaikenikäisille asiakkaille. Tehokkaaseen työskentelyyn hotellissa on kolme eri kokoussalia. Lavendel Spa Hotel on kuin pala pohjoismaista Provencea, joka luo asiakkailleen rentouttavia hetkiä, tarjoilee erinomaista ruokaa ja palvelee hyvin.