Krokens stugor
Krokens stugor
Krokens stugor
Krokens stugor
Krokens stugor
Krokens stugor
Mökit Mökit ja eremiittimökit Mökit

Krokens stugor

Krokens stugor sijaitsevat kauniissa ympäristössä meren rannalla Eckerössä, länsi Ahvenanmaalla. Nämä 6 mökkiä majoittaa 4-6 henkilöä. Täältä löytyy luonnon rauhaa ja metsässä odottaa marjoja ja sieniä.

Lapsiperheet viihtyvät Krokens stugorilla pitkän matalan hiekkarannan, isojen nurmikkojen ja leikkipaikan takia. Leikkipaikalla on muun muuassa hiekkalaatikko, trampoliini ja keinuja.
Kolmessa mökissä on oma saunaa ja alueella on myös yhteinen sauna. Soutuvene kuluu hintaan. Pelastusliivit lapsille saa lainata paikan päällä.

Lemmikkieläimet ovat sallittuja maksua (€ 10) vastaan kaikissa mökeissä. Maksu tapahtuu paikan päällä. Pinnasänky ja syöttötuoli lainattavissa pyynnöstä.

Täältä löytyy hyvät kalavedet ja läheisyys vetouisteluun merellä. Kalastuskortteja myydään paikan päällä. Yhteinen kalasavustin saatavilla laiturilla. Ainoastaan 800 metrin etäisyydellä löytyy Degersands havsbad, ainut ranta Ahvenanmaalla luonnollisella hiekkadyyneillä, missä voit nauttia auringosta ja uinnista. Degersandin kahvila ja ravintola on avoinna kesäisin.

KALASTUSKORTIN HINTA:

Eckerön kalastuskortti: € 10/vrk, € 15/3 vrk, € 30/viikko. Hinta per henkilö.

Torpin kalastuskortti: € 5/1-3 vrk, € 10 /viikko. Hinta per perhe.

Krokens stugor toivoittaa teille tervetulleeksi!