Koidulapark Hotelli
Koidulapark Hotelli
Koidulapark Hotelli
Koidulapark Hotelli
Koidulapark Hotelli
Koidulapark Hotelli
Koidulapark Hotelli
Koidulapark Hotelli
Majoitus Hotellit, B&B, huoneistot, leirintäalueet Hotellit

Koidulapark Hotelli

Koidulapark Hotelli sijaitsee Pärnun kaupungin historiallisessa keskustassa, ruotsinaikaisten multalinnoitusten alalla. 1900-luvun lopussa likvidoitiin ikivanhat puolustuslaitteet ja alue jaettiin tonteiksi.

Vuonna 1905 rakennettiin kiinteistölle Kuninga 38 pärnulaisen valokuvaajan Johan Jansenin asuintalo, jonka ensimmäisessä kerroksessa toimivat Jansenin valokuvaliike, K. Viksin autoliike sekä räätälimestari G. Kaal. Vuoden 2002 alussa talo uusittiin kokonaan ja pihanpuoleiseen osaan lisättiin siipirakennus. Uusimisen kulussa perustettiin 39-huoneinen turismihotelli aamiaisravintoloineen ja neuvotteluhuoneineen. Hotellin ikkunoista avautuu yhdeltä puolelta näköala kauniiseen runoilija Lydia Koidula-nimiseen puistoon ja 150 vuotta sitten perustettuun aarniotammikatuun. Toiselta puolelta voi nähdä historiallisia palomuureja, jotka jakavat keskustan tontteja ikivanhalla ja paljonnähneellä tavalla. Hotellin sisustuksessa on lähdetty 2000-luvun ensimmäisen puoliskon perinteisistä otteista ja tavoista. Värisävyt on valittu sopusoinnussa kesäiseen puistoon. Vastaanotossa toimii lobby-baari, jonka mukavassa viihtyisässä interiöörissä puhetta riittää pitemmäksikin aikaa. Vastaanottotiskiltä saa monipuolista tietoa Pärnussa järjestettävistä tapahtumista sekä myös ravitsemus- ja palvelualan liikkeistä. Paikan päällä on mahdollista tehdä varauksia ravinoloihin, kauneussalonkeihin j.n.e. Lisäksi on vastaanottotiskillä kirjeiden ja faksien lähettämisen mahdollisuus, päivittäistavaroiden myyntipiste sekä tallelokero. Mukava viihtyisä ilmapiiri ja avulias palvelu tekevät Koidulapark Hotellista pysähdyspaikan, jonne halutaan aina tulla takaisin. Koidulapark Hotellissa on yhteensä 39 mukavaa hotellihuonetta. Kaikissa huoneissa on suihku ja WC, SAT-TV, suoravalintapuhelin ja parkettilattia. Toisessa kerroksessa sijaitsee hotellin ainoa yhden hengen huone kauniilla puistonäköalalla. Huoneen tekee lisäksi erikoiseksi siellä säilynyt vanha lautalattia, joka on peräisin talon rakentamisen ajalta vuonna 1905. Talossa on 37 kahden hengen huonetta, joista 16:ssa on leveä sänky ja 21:ssä on kaksi sänkyä.
Ensimmäisessä kerroksessa sijaitsevassa perhehuoneessa voi majoittua neljä perheenjäsentä. Sijoittaa voi 2 lisäsänkyä. Ensimmäisessä kerroksessa on kaikkiin vaatimuksiin vastaava invalidihuone. Toisessa kerroksessa sijaitsee tilava sviitti. Sviitin ikkunoista avautuu kaunis puistonäköala. Kaikki hotellihuoneet ovat erikoisia. Jokaisessa huoneessa on oma tarina ja tunne, aiheuttaa sen sitten romanttinen kattoikkuna tai ikkunoista avautuva näköala historiallisiin keskustan palomuureihin... Koidulapark Hotelli tarjoaa asiakkaiden käyttöön neuvotteluhuonetta, johon sopii enintään 25 ihmistä. Asiakkaiden käytössä on tarvittava konferenssitekniikka sekä WIFI-yhteys. Neuvotteluhuoneesta avautuvat ovet hotellin terassille, jossa on mukava pitää taukoja.