Kastelholms Gästhem
Majoitus Hotellit, B&B, huoneistot, leirintäalueet Lomahuoneistot

Kastelholms Gästhem

Vieraskoti Kastelholms Gästhem sijaitsee Sundin kunnassa, vanhan Postitien varrella lyhyen kävelymatkan päässä Kastelholman keskiaikaisesta linnasta.

Vieraskodista on ainoastaan 700 metriä Michael Björklundin Smakbyn-nimiseen makukeskukseen, josta löytyy ravintola, tilamyymälä ja tislaamo.

Vieraskoti on erinomainen majoitusvaihtoehto kaikille golfaajille. Ennen kuin suuntaat Ålands Golfklubbin kentälle ja kohti ensimmäistä teetä, voit nauttia runsaan ja ravitsevan aamiaisen, josta saat voimia entistä pidempiin ja suorempiin lyönteihin.

YMPÄRI VUODEN
Alueella on lisäksi kaksi mökkiä, joita voi vuokrata myös talvella. Kauniissa ja rauhallisesta lähiympäristössä voit nauttia luonnonrauhasta kävellen tai talvisin golfratojen ja linnan ympäristössä hiihtäen. Poikkea Smakbyhyn lounaalle, kahville tai illalliselle. Rentoudu päivän päätteksi saunan löylyissä.

VIERASKOTI
Vieraskodissa on kaikkiaan 26 vuodepaikkaa kuudessa kahden hengen huoneessa, joihin saa tarvittaessa 1-3 lisävuodetta. Siipirakennuksen jokaisessa kuudessa huoneessa on oma suihku ja wc. Liinavaatteet ja pyyhkeet sisältyvät hintaan. Vieraskoti on avoinna toukokuusta lokakuuhun.

SEURUSTELU- JA AAMIAISHUONE
Suosittu aamiaispöytämme tarjoaa monipuolista ravintoa ja hyvän alun päivälle. Tarjoiluajankohtaa koskevat erikoistoivomukset voi ilmoittaa isäntäväelle saapumisen yhteydessä. Seurusteluhuoneessa on jääkaappi ja keittiö, jossa voi säilyttää ruokia ja valmistaa omia lounaita ja päivällisiä.