Hestia Hotel Strand
Hestia Hotel Strand
Hestia Hotel Strand
Hestia Hotel Strand
Hestia Hotel Strand
Majoitus Hotellit, B&B, huoneistot, leirintäalueet Hotellit

Hestia Hotel Strand

Strand SPA & Konverentsihotell on Pärnumaan isoin konferenssihotelli. Olemme ainutlaatuinen hotelli Virossa, jossa voi yhden katon alla järjestää konferenssin 500 paikkaisessa salissa (lisäksi pienemmät erikokoiset salit), viettää aikaa kylpylässä tai yksityissaunassa, rentoutua wellness-keskuksessa, aterioida ravintolassa ja lobby-baarissa ja pealata minigolfia.

Hotellissa on 187 huonetta, joista avautuu kaunis näköala merelle. Valikossa ovat standardihuoneet, minibaari, kahvin ja teen valmistamisen mahdollisuus ja aamutakit. Hintaan sisältyy runsaan aamiaisen lisäksi rajoittamaton kylpylän käyttö ja ilmainen pysäköinti. Hotellissa ei tupakoida.
Hotelliin saapuminen kello 14:00 alkaen, lähtö viimeistään 12:00. Myöhempi lähtö lisämaksusta.
Kylpylä on rentouttava, tarjoaa höyry- ja löylysaunanautintoja, lämmitettyjä laavakiveä, hierontakylpyä ja poreallasta ja virkistävää uintia. Kesäisin on avattu terassi. Kylpylän käyttö on hotellivieraille ilmainen.
Ravintola 160-paikkaisesta à la carte rarvintolasta löydät klassisen eurooppalaisen keittiön, jossa ruokien valmistukseen käytetään luonnollista ja terveydellistä raaka-ainetta. Ravintola palvelee myös konferenssikeskusta kahvitauoista juhlallisiin illallisiin.
Wellness-keskus tarjoaa ~100 erilaista hoito: kasvo- ja vartalohoidot, kylvyt, hieronnat, suolakammio, kampaaja.
Konferenssikeskuksessa on 8 erikokoista salia, joissa voi järjestää pienempiä koulutuksia ja tilaisuuksia, juhlia ja kansainvälisiä konferensseja. Isoimmassa salissa voi palvella jopa 500 henkilöä. Tarjoamme konferenssien ja tilaisuuksien järjestämiseen korkealaatuisia palvelukokonaisuuksia.
18 radan sisäminigolfi on muotoiltu helvetin tyylisenä. Minigolfisaliin mahtuu 70 henkilöä ja se on erinomainen paikka ajanviettoon perheen ja ystävien seurassa ja rentoutumiseen konferenssivieraille.