Havsbandet Pensionat & Kursgård
Havsbandet Pensionat & Kursgård
Havsbandet Pensionat & Kursgård
Majoitus Hotellit, B&B, huoneistot, leirintäalueet

Havsbandet Pensionat & Kursgård

Kaunis sijainti Ahvenanmeren äärellä Eckerössä.
Havsbandetissa on 20 yksilöllisesti sisustettua huonetta, viihtyisä ravintola ja avara ruokailuterassi josta merinäköala.
Muutaman askeleen päässä terrasilta on matala hiekkaranta.
Vieressä on Posti- ja tullitalo, tämän mahtavan rakennuksen edessä voitte nauttia uinnista hohtavien rapakivikallioiden lomassa.Havsbandet on majatalo sekä kurssitila jolla on kaunis sijainti Ahvenanmeren äärellä Eckerössä. Meillä on 20 yksilöllisesti sisustettua huonetta. Olemme uuden tuotannon sijaan pyrinneet vähentämään Havsbandetin ekologista jalanjälkeä. Milloin missäkin tulette huomaamaan erikoisia sisustusyksityiskohtia.
Vehreyden ympäröimä Havsbandet sijaitsee länteen päin, joten voimme usein nauttia suurenmoisista auringonlaskuista. Ota muutama askel pohjoiseen ja tulet merilahdelle perinteikkään Posti- ja tullitalon edustalla, joka on peräisin 1800-luvun alkupuolelta. Lahdessa voit nauttia uinnista kauniiden rapakivikallioiden lomassa.
Ravintolassamme on väliseinä joka on rakennettu hylynosista peräisin 150 vuotta vanhasta Hilda kaljaasista. Täällä voitte tänä kesänä nauttia aamiaisen. Huippukautena, 17 kesäkuuta – 7 elokuuta, aamiainen sisältyy huoneen hintaan. Hiljaisina aikoina, 9 toukokuuta – 16 kesäkuuta sekä 8 elokuuta – 18 syyskuuta, huoneen hintaan ei sisälly aamiaista, mutta tuodessanne omat aamiaiseväänne olette tervetulleet käyttämään ravintolaamme. Sen varustukseen kuuluu kahvinkeitin, vedenkeitin, jääkaappi/pakastin sekä mikro. Kahvia taikka teetä ei tarvitse ottaa mukaan, vaan talo tarjoaa.
Lämpimästi tervetuloa!
Beatrice Nordling & Inga Keisele