Havsbandet Pensionat & Kursgård
Pakettimatkat

Havsbandet Pensionat & Kursgård

Kaunis sijainti Ahvenanmeren äärellä Eckerössä.
Havsbandetissa on 20 yksilöllisesti sisustettua huonetta, viihtyisä ravintola ja avara ruokailuterassi josta merinäköala.
Muutaman askeleen päässä terrasilta on matala hiekkaranta.
Vieressä on Posti- ja tullitalo, tämän mahtavan rakennuksen edessä voitte nauttia uinnista hohtavien rapakivikallioiden lomassa.

Havsbandet on majatalo sekä kurssitila jolla on kaunis sijainti Ahvenanmeren äärellä Eckerössä. Havsbandetissa on 20 yksilöllisesti sisustettua huonetta, viihtyisä ravintola ja avara ruokailuterassi josta merinäköala. Muutaman askeleen päässä terrasilta on matala hiekkaranta. Vielä muutama askel pohjoiseen ja tulet merilahdelle aivan Posti- ja tullitalon edustalla. Täällä voit nauttia uinnista kauniiden rapakivikallioiden lomassa.
Ajopuu, seinäkankaat ja ahvenanmaalaiset lampaanturkit ovat muita mielenkiintoisia yksityiskohtia sisustuksessa. Sen sijaan että ostettaisiin vain uutta olemme panostaneet uudelleenkäyttöön, minkä huomaa muun muassa siitä että baarin lasit roikkuvat vanhoissa väännetyissä haarukoissa.
Ravintolasta löytyy myös hylynosia 150 vuotta vanhasta Hilda kaljaasista. Lämpimästi tervetuloa inspiroitumaan!

Huom! 2020: Aamiainen ei ole sisälty hintaan! Voi tilata Aamiaiskori EUR 7/henkilö, ystävällisesti tilaa: [email protected]
On myöskin mahdollista laittaa omaa amupalaa hotellissamme.

Beatrice Nordling & Inga Keisele