Geta DiscGolfPark
Geta DiscGolfPark
Geta DiscGolfPark
Geta DiscGolfPark
Näe & koe Toiminta Frisbeegolf

Geta DiscGolfPark

Geta DiscGolfPark on 18-väyläinen frisbeegolfrata, joka sijaitsee Pohjois-Ahvenanmaalla Getabergenin huipulla ravintola Soltunan läheisyydessä.

HAASTAVUUS
- luokitus: AA1
- väylien määrä: 18
- pituus: yht. 1855 m (53–229 m/väylä)
- Radan par (ihannetulos): 58 heittoa

HUOM! Olethan tarkkana kun liikut kallioilla, sillä ne voivat olla liukkaita etenkin sateella. Huomioithan myös Grottstigen- ja Trollstigen-poluilla liikkujat.

FRISBEEGOLF
Frisbeegolf on peli, jota voivat harrastaa kaikki ikään tai sukupuoleen katsomatta. Frisbeegolfin periaate on samanlainen kuin perinteisessä golfissa. Peliajatus on, että vähimmällä määrällä heittoja radan suorittanut pelaaja on voittaja. Frisbeegolfissa käytetään pallon ja mailojen sijasta muovisia frisbeekiekkoja, joita on eri muotoisia ja painoisia. Golfin reiän korvaa frisbeegolfissa maalikori.

PELISÄÄNNÖT
1. Pelin tarkoituksena on saada frisbee eli liitokiekko mahdollisimman pienellä heittomäärällä aloituspaikasta maalikoriin.
2. Avausheiton jälkeen kauimpana korista oleva pelaaja on aina vuorossa. Seuraava heitto suoritetaan siitä paikasta, mihin edellinen heitto pysähtyi. Pelaaja heittää niin monta kertaa, kunnes frisbee on maalikorissa.
3. Reikä on pelattu loppuun, kun frisbee on maalikorissa.
4. Ota huomioon muut radalla liikkujat ja jätä rata hyvään kuntoon myös seuraaville.

OHJEITA RADAN KÄYTTÄJILLE
- Olet vastuussa jokaisesta heittämästäsi kiekosta. Osuessaan ihmisiin tai esineisiin kiekko voi aiheuttaa vakavaa vahinkoa.
- Varmista aina ennen heittoa, ettei väylillä liiku ketään.

HEITTÄMINEN KIERROKSELLA
- Älä heitä, jos koria ei näy, vaan varmista ensin onko korilla ketään edessä.
- Älä heitä, jos kiekko on vaarassa osua lähistöllä oleviin ihmisiin tai eläimiin.