F:ma Erik Mattsson
F:ma Erik Mattsson
Näe & koe Palvelut Ruokakaupat

F:ma Erik Mattsson

Mattssons – kaikki mitä tarvitset. Helposti ja vaivattomasti saman katon alta

Mattssons sijaitsee keskellä Ahvenanmaata – 10 minuutin ajomatkan päässä Maarianhaminasta pohjoiseen vievän päätie 2:n varrella. Meiltä löydät kaikki elintarvikkeet ja päivittäistavarat. Perinteisen perusvalikoiman lisäksi tarjoamme myös lähileipomoiden tuoretta leipää, suuren liha- ja kalatiskin sekä yksilöllistä palvelua. Hedelmä- ja vihannesosastoltamme löydät laajan valikoiman kauden parhaita paikallisia hedelmiä, vihanneksia ja marjoja.

Meillä on kattava valikoima taloustavaroita, tekstiilejä ja kenkiä. Saman katon alta löydät myös rauta- ja rakennustarvikeosastomme, joka tarjoaa kaiken tarvittavan niin pikkuremontteihin kuin ammattilaisten tarpeisiin. Meillä on myös kodinsisustustavaroita ja elektroniikkaa niin ulko- kuin sisäkäyttöön. Puutarhanhoidosta kiinnostuneille tarjoamme laajan valikoiman siemeniä, kukkasipuleita, työkaluja ja puutarhakoneita sekä multaa ja turvetta.Kahvila
Kahvilamme on viihtyisä kohtauspaikka, jossa voi viettää kahvihetken ystävien seurassa. Nauti erikoiskahvistamme herkullisten leivonnaisten tai voileivän kera.

Pelit
Meillä sinusta voi tulla miljonääri – kokeile onneasi Lotossa, Kenossa tai veikkauksessa tai ravilähdöissä. Pelipisteessämme voit pelata päivittäin myös ruotsalaisen ATG:n jännittävissä ravilähdöissä.
Tutustu ajankohtaisiin tarjouksiimme kotisivuillamme.

Tervetuloa Mattssonsille Godbyhyn!

Meiltä löydät kaiken tarvitsemasi ja säästät rahaa seuraavaankin kertaan.