Fisketorpet & Fågelvik, mökit
Fisketorpet & Fågelvik, mökit
Fisketorpet & Fågelvik, mökit
Fisketorpet & Fågelvik, mökit
Fisketorpet & Fågelvik, mökit
Fisketorpet & Fågelvik, mökit
Fisketorpet & Fågelvik, mökit
Mökit Mökit ja eremiittimökit Mökit

Fisketorpet & Fågelvik, mökit

FISKETORPET & FÅGELVIK
Meillä voit majoittua hirsimökissä, leirintäalueella tai aamiaismajoituksessa. Kauniit saaristomaisemat ja hyvät kalavedet tarjoavat hyvän perustan rentouttavalle lomalle. Kauniilla luonnonrannallamme, jolla on myös lasten leikkipaikka, koko perhe voi nauttia lomastaan yhdessä.

MÖKIT
Mökit ovat kooltaan 36 m2 ja niissä tilaa on enintään kuudelle hengelle. Kaikista mökeistä löytyy keittokomero. Osassa mökeistä on wc ja osassa kompostikäymälä. Lemmikkielämet ovat sallittuja osassa mökeistä, toiset ovat allergiamökkejä.

AKTIVITEETIT
Alueella on kaksi puulämmitteistä rantasaunaa, jossa on suihku.
Lapsille on oma leikkipaikka.
Yhteinen grillikatos ja polttopuita.
Vuokrattavana veneitä, kajakkeja ja polkupyöriä.
Mahdollisuus toivomuksesta saada kalastusoppaan palveluja.

LEIRINTÄALUE
Leirintäalue sijaitsee rannalla, josta avautuu mahtava merinäköala. Aluella on caravanpaikkoja asuntoautoille-/vaunuille sekä telttapaikkoja. Vieraiden käytössä on mm. wc- ja suihkurakennus sekä keittiö, jossa jääkaappi ja ruoanlaittomahdollisuus. Sähkö, pyykinpesumahdollisuus, asuntoauton jätevesien tyhjennyspaikka.

FISKETORPET B&B
Voit asua myös aamaiaismajoituksessamme, jossa meillä on kolme kahden hengen huonetta ja kaksi kahden hengen huone. Lemmikkieläimet eivät ole sallittuja B&B:ssä. Mökkivieraat voivat tilata aamiaisen erikseen.

KAUNIS SAARIMAAILMA
Fågelvik sijaitsee Korsön saarella Ahvenanmaan itäisimmässä kunnassa Brändössä. Lauttamatka Hummelvikista Manner-Ahvenanmaalta kestää 2,5 tuntia. Manner-Suomen Vuosnaisista lauttamatka kestää vain reilu puoli tuntia. Saaristolautalla matkustaessasi pääset tutustumaan myös erääseen maailman kauneimmista saaristoista.

ETÄISYYDET
Maarianhaminasta: 60 km + lauttamatka Hummelvikista + 14 km
Turusta: 80 km + 40 min. lauttamatka Vuosnaisista + 13 km

Kauppa: 7 km
Lähin naapuri: 20 m
Kallioranta: 50–120

Tervetuloa!