First Hotel Dragonen
Majoitus Hotellit, B&B, huoneistot, leirintäalueet Hotellit

First Hotel Dragonen

Tuttavallinen hotelli keskeisellä sijainnilla Uumajassa
Hotelli sijaitsee Uumajan keskustassa, viiden minuutin kävelymatkan päässä juna-asemalta ja kävelykadun shoppailumahdollisuuksilta. Meillä on 93 huonetta ja 4 konferenssitilaa - yksi niistä kooltaan 240 m² ja tilaa jopa 250 hengelle – niinpä hotellimme onkin mainio kohde konferensseille, tapahtumille, romanttisille lomille ja aktiviisille matkailijoille.

Tuttavallinen hotelli keskeisellä sijainnilla Uumajassa
Hotelli sijaitsee Uumajan keskustassa, viiden minuutin kävelymatkan päässä juna-asemalta ja kävelykadun shoppailumahdollisuuksilta. Meillä on 93 huonetta ja 4 konferenssitilaa - yksi niistä kooltaan 240 m² ja tilaa jopa 250 hengelle – niinpä hotellimme onkin mainio kohde konferensseille, tapahtumille, romanttisille lomille ja aktiviisille matkailijoille. Kävelymatkan päässä on myös oopperatalo Norrlandsoperan, Guitars - the Museum ja Uumajajoki.
 
Nauti perinteisestä ruotsalaisesta ruoasta paikallisista aineksista hotellin ravintola Harrietsissa. Rentoudu hotellin aulassa lämpimän tai kylmän juoman kanssa, tai palaudu kiireisen päivän jälkeen saunaosastolla ja kokeile - jos uskallat - meidän "ice bucketia".