Edenin Mökit
Edenin Mökit
Edenin Mökit
Edenin Mökit
Edenin Mökit
Edenin Mökit
Edenin Mökit
Edenin Mökit
Edenin Mökit
Edenin Mökit
Edenin Mökit
Edenin Mökit
Edenin Mökit
Mökit Mökit ja eremiittimökit Mökit

Edenin Mökit

Edenin mökit sijaitsevat suojaisan merenlahden rannalla Ahvenanmaalla. Täällä majoitut mukavasti luonnon helmassa, nautit merimaisemista, uimarannasta ja hienoista kalavesistä. Edenin Mökit kostuu 18:stä mökistä. Kaikista on merinäköala. Avoinna ympäri vuoden.

Aidot kelohonkamökit Eden A ovat varustettu kaikilla mukavuuksilla. Uusitut Eden B-mökeissä on ihana avotakka.
Lemmikkieläimet eivät ole sallittuja Edenin mökeissä.

Eden A: Alueella on 10 kelohonkamökkiä. 4 hengen mökit, 64 m2. Mökeissä on keittiö ja olohuone, jossa TV, tiastianpesukone, 2 makuuhuonetta, joissa molemmissa 2 vuodetta, suihku ja wc. Terassi.
Lisävuoteita lisämaksusta.

Eden B: Alueella on 8 kelohonkamökkiä. 4 hengen mökit, 51 m2. Mökeissä on keittiö ja olohuone, jossa avotakka, 2 makuuhuonetta, joissa molemmissa 2 vuodetta, suihku ja wc. Terassi.

Mökeissä asuville on yhteinen uimaranta jossa kallioita ja hiekkaa. Rannalla on sauna jonka voi vuokrata tunneittain ja veneitäkin on vuokrattavana. Soutuveneen varaus paikan päällä. Alueella on myös grillipaikka.

Mökit sijaitsevat Sundissa noin 28 km Maarianhaminasta, vain 4 km Kastelholmin linnasta, Bomarsundin raunioista ja Åland Golfista.

Varaukset: Mökit ovat vuokrattavissa torstaista sunnuntaihin tai sunnuntaista torstaihin, tai 7 vuorokaudeksi, jolloin saapumispäivän on oltava joko torstai tai sunnuntai. Huhtikuusta kesäkuun puoliväliin, juhannuksen jälkeisellä viikolla sekä 12. elokuuta jälkeen mökkejä voi vuokrata vähintään 2 vuorokaudeksi kaikkina viikonpäivinä.

Check-in kl. 15:00 Check-out kl. 11:00.