Majoitus

Bergbo Stugor

Miellyttävä maatila, jossa on vierastaloja, mökkejä, leipomo ja kahvila.

Koko maatila on ympäristösertifioitu Green Key -kriteerien mukaisesti, ja hoidamme liiketoimintaamme mahdollisimman vähän ympäristölle aiheutuvilla kustannuksilla.

Keskeinen sijainti kylässä kävelyetäisyydellä mm. golfkenttä, perhepuisto ja ravintola.

Majoitushintaan sisältyy aina aamiainen, lakanat, pyyhkeet, loppusiivous ja wifi. Aamiainen tarjoillaan leipomon vieressä olevassa paviljongissa, jossa tarjotaan hyvä ja runsas aamiainen, joka sisältää paikallisia tuotteita ja tuoretta leipää.

Tarjoamme kodikasta majoitusta tuoreissa huoneissa. Kaikissa sängyissä on mukavat joustinpatjat ja ylemmän kerroksen kolmessa huoneessa on lisävuoteet kerrossängyn muodossa. Pinnasänky saatavilla. Kaikissa huoneissa on sekä tulo- että poistoilmastointi.
Talossa on 4 huonetta / 14 vuodetta, iso sauna ja tilava iso mökki, jossa on TV, minikeittiö, astianpesukone ja mikroaaltouuni. Jaettu suihku ja wc ovat molemmilla tasoilla. Tupakointi ja lemmikkieläimet eivät ole sallittuja.
Etäisyys: Eckerö Linen satama 5 km, Maarianhamina 30 km, kauppa 9 km, bussipysäkki 150 m, Eckerö Golf 800 m ja Smart Park 150 m.

Bussipysäkki on lähellä pihaamme.

(Aiemmin Anderssons Gästhem)