Asterholma Stugby
Asterholma Stugby
Asterholma Stugby
Asterholma Stugby
Asterholma Stugby
Asterholma Stugby
Asterholma Stugby
Asterholma Stugby
Asterholma Stugby
Asterholma Stugby
Asterholma Stugby
Mökit Mökit ja eremiittimökit Mökit

Asterholma Stugby

Asterholman mökit sijaitsevat Asterholmassa, kauniilla ja pienellä saarella Brändön kunnassa, Ahvenanmaan saariston koillisosassa. Mökkikylään kuuluu kuusi nykyaikaista mökkiä, joissa on jossa on tilaa kuudelle hengelle mökkiä kohti.

Asterholman mökkikylässä on sekä kolmen että neljän tähden mökkejä. Jokaisessa mökissä on kaksi makuuhuonetta, yhdistetty olohuone/keittiö, jossa avotakka, sekä täysin varustettu keittiö kalusteineen kuudelle hengelle. Lisäksi kaikissa mökeissä on WC, suihku ja sähkösauna, oma terassi kalusteineen ja ulkogrilli. Terassit ovat lounaaseen päin, joten auringosta voi nauttia koko iltapäivän iltaan asti.

Jokaisessa mökissä on kaksi makuuhuonetta, joista isompi on varaustettu parisängyllä ja pienemmässä makuuhuoneessa on kerrossänky. Olohuoneessa on vuodesohva, jota voi käyttää lisävuoteena. Mökeissä on yhteensä kuusi sänkypaikkaa, joista kolme on laskettu lisäsängyiksi. Tilaa löytyy siis sopivasti kuudelle hengelle. Mökit on remontoitu osittain vuonna 2009.

Meillä on muutamia mökkejä, joissa kotieläimet ovat sallittuja majoittaa. Mikäli haluatte ottaa lemmikkieläimenne mukaan lomalle tai jos vastaavasti haluatte majoittua allergiaystävälliseen mökki, jossa eläimet eivät ole sallittuja, ilmoittakaa tästä varauksen yhteydessä.

Yhdessä mökissä on pyörätuoliramppi, jota voi siirtää ja käyttää kolmessa mökissä kaiken kaikkiaan.

Asterholman saarella ei ole kauppaa, joten naapurisaarten Lappo tai Torsholman/Brändön kauppa on siinä tapauksessa vaihtoehtona ja samalla voi myöskin tehdä päiväretken tutustumalla näihin naapurisaariin. Voitte myös tilata meiltä haluamanne elintarvikkeet, niin täytämme jääkaappinne toivomustenne mukaisesti. Ottakaa siinä tapauksessa yhteyttä hyvissä ajoin.

Mökkikylän yhteydessä, sileillä kallioilla, löydät rantasaunan ja hyppylaudan. Noin 200 m pitkin yleistätietä mökkikylästä on pieni hiekkaranta,joka sopii perheen pienimmille. Haluatteko nauttia illalla auringonlaskusta ja sen kauneista väreistä ruoan kera,on meidän iso grillipaikka juuri sijainniltaan oikealla paikalla ja missä on myös savulaatikko tuoreelle pyydetylle kalalle.

Mitäs sanoisitte pyöräretkeistä? Joitakin määrätty määrä ”vanhempia” polkupyöriä on mahdollista lainata. Niille, jotka haluavat löytää oman uimarannan tai saaren sileineen kallioineen tai kokeilla kalastusonnea, voimme vuokrata veneitä ja myydä kalastuslupia. Vuodenajasta riippuen, tarjoamme myös hyljesafaria, kalastusopasta, vierailua viereisen saaren lammastarhalle jne. Lue lisää sivuiltamme.

Jotta löytäisit hienoimmat näköalapaikat, ehdotamme kävelyä Asterholman luontopoluilla, n. 2.5 km tai n. 3.5 km. Polut maastossa kulkevat sekametsien läpi kallioille ja kukkuloille ja paikoin veden läheisyydessä. Ota kamera mukaan, sllä mahdollisuudet ovat suuret, että saatte merikotkan kameralinssiin.