Åland Curling
Åland Curling
Näe & koe Toiminta

Åland Curling

Åland Curling Eckerössä tarjoaa taatusti erilaisen ja huippuhauskan elämyksen. Kun varaat kahden tunnin pelivuoron ystäviesi tai perheesi kanssa, saatte käyttöönne oman radan, ohjaajan ja kaikki tarvittavat varusteet.

Åland Curling on yksityinen urheiluhalli, joka avattiin syksyllä 2013. Halli on avoinna ympäri vuoden. Etäisyys Eckerön lauttaterminaalista on 1,5 km ja Maarianhaminasta 30 km

Vianor curlingcenterissä on kaksi rataa, joten pelaamaan mahtuu samanaikaisesti jopa 20 pelaajaa. Ihanteellisin pelaajamäärä on 8 henkilöä, mutta radalla voi pelata myös 4–10 henkilöä. Hintaan sisältyvät kaikki curlingissa tarvittavat varusteet (curling-kengät, harja, kypärä ja takki). Tarjolla on myös apuvälineitä selkä- tai polvivaivoista kärsiville. Curling sopii 10–100-vuotiaille.

Hallin yläkerrassa on kahvila/baari, jossa on olut- ja viinioikeudet.

Maisemaikkunasta avautuu näkymä hallin radoille, jolloin muutkin kuin pelaajat voivat seurata peliä.
Curling-hallissa voi järjestää myös tapahtumia, kickoffeja, klubiturnauksia ja -harjoituksia sekä kokouksia. Myös suuremmat ryhmät (60 henkeä) ovat tervetulleita. Tuolloin ryhmä jaetaan pienempiin joukkueisiin, jotka voivat kokeilla myös muita pelejä, kuten petankkia, mölkkyä ja kubbia. Yli 10 hengen ryhmät voivat tehdä varauksensa suoraan curlinghalliin: [email protected] tai puhelin: 00 358 (0) 4573749778.


VARAUSEHDOT:

Maksuton peruutus ja hinnan täysi takaisinmaksu, kun peruutus tehdään vähintään 30 päivää ennen varattua pelipäivää.
50 % peruutusmaksua, jos peruutus tehdään 30–8 päivää ennen varattua pelipäivää.
100 % peruutusmaksua, jos peruutus tehdään 7–0 päivää ennen varattua pelipäivää.
Jos peruutus tehdään sairauden vuoksi ja sairaudesta esitetään lääkärintodistus, maksu palautetaan kokonaisuudessaan.

Ystävällisesti vahvistakaa lopullinen osanottajamäärä Ålands Curlingcenterille viimeistään 3 päivää ennen varattua pelipäivää: [email protected] tai puhelin 00 358 (0) 457 3749778