AK-stugor, mökki saaressa
AK-stugor, mökki saaressa
Mökit Mökit ja eremiittimökit Erakkomökit

AK-stugor, mökki saaressa

AK-mökeillä on 4 vuokramökkiä, jotka sijaitsevat Ahvenanmaan koillisessa saaristokunnassa Brändössä. Kolmelle mökille autotie perille saakka. Yksi mökeistä, vaatimattomampi mökki saaressa, sijaitsee saarella, jonne pääsee moottoriveneellä (veneen vuokra sisältyy hintaan).

Palveluita:
- kalastuskortteja
- veneitä vuokrattavana joko moottoreineen tai ilman
- lastensänky, lisävuoteita ja liinavaatteita
- muita lisätarvikkeita

Tervetuloa kalastusparatiisiin Ahvenanmaan saaristossa!

MÖKKI SAARESSA

Mökki saaressa 44 m2 + parvi 28 m2 + veranta ja parveke. Mökissä on keittiö, tupa, 2 makuuhuonetta, joista toinen yläkerrassa. Makuuhuoneissa on yhteesä neljä sänkyä ja yksi lisävuode. Aurinkopaneeli valaistusta varten, takka, kaasuhella ja uuni, kaasulla toimiva jääkaappi. Vesi vesisäiliöstä (ei juomavettä!). Juomavesi tuotava mukana. Ulkokäymälä. Puulämmitteinen sauna. Noin 30 m rannalle, hiekka- ja kivipohja. Lemmikkieläimet eivät ole sallittuja mökissä.

Merinäköala, metsäympäristöä ja matalaa kalliota. Kalastuskortit Torsholman ja Baggholman kalastusalueisiin voit lunastaa meiltä. Vene ja moottori sisältyy vuokraan, mutta polttoaine maksettava erikseen. Mökki sijaitsee omalla saarella, joten veneilytaitoa tarvitaan. Auto- ja venematkaa n. 1 km (n.15 min).