Hemmotteluloma Ahvenanmaalla

Hengähdä hetkeksi arjen kiireistä ja hemmottele ystävän kanssa nejän tähden hotelli Arkipelagissa

Pyöräilypaketti-Kun tie on määränpää

Koe Ahvenanmaa pyöränsatulasta käsin. Matkaa pitkin punaisia graniittiteitä läpi kylien, metsien, kulttuuri- ja merimaisemien. Lyhyiden välimatkojen ansiosta ehdit kokea paljon jo parissa päivässä. Ota mukaan ystävä ja lähde seikkailulle! Pyöräpaketti alk. 136 €/henk.

Kalastuspaketti 3 päivää alk. 165€/henkilö

Ahvenanmaa on kalamiehen paratiisi, vuoden ympäri niin aloittelijalle kuin ammattilaiselle. Valitse majoituksesi ja kalasta itse tai oppaan kanssa.

Ryhmämatkoja Ahvenanmaalle

Lähde ystävien, sukulaisten, yrityksen tai yhdistyksen kanssa Ahvenanmaanmatkalle! Me järjestämme kaikenlaisia ryhmämatkoja aina polttareista konferenssiin. Tutustu valikoimaamme, me räätälöimme matkan ryhmänne tarpeiden mukaisesti.

Täydellinen luokkaretki

Ahvenanmaa sijaitsee Ruotsin ja Suomen välissä, lähellä mutta melkein ulkomailla. Kauniit maisemat, kiinnostava historia ja paljon koettavaa tekee Ahvenanmaasta monipuolisen kohteen tulevaa luokkaretkeä varten!

1 yön matka alk. 98 €/henk.

Urheilumatkat ja turnaukset

Varaa harjoitusleiri tai turnausmatka Ahvenanmaalle. Hienot tilat eri lajien harjoittamiseen, lyhyt matkustusaika ja hyvä ruoka tekee urheilukokemuksesta onnistuneen koko ryhmälle. Tutustu urheilupaketteihimme ja ota yhteyttä matkamyyjiimme jotka auttavat matkan suunnittelussa ja toteutuksessa.

Pyhän Olavin vaellus 10-15.8.2019

Tule mukaan pyhiinvaellukselle 10.-15.8.2019!

Suomenkielinen vaellusjohtaja.Matkamme alkaa Turun Tuomiokirkolta ja päättyy Kökariin. Ryhmään mahtuu 10 vaeltajaa ja suomenkielinen vaellusjohtaja Nina Söderlund

Vieritä ylös