Nauti Maarianhaminasta kävellen

1 marraskuuta 2022 - 5 marraskuuta 2023

Alkaen 71

/ henkilö
Osta nyt

 

Vaellus Ahvenanmaalla. Luonto on vaihtelevaa ja ympäristö muuttuu nopeasti autiometsästä muinaismuistomerkkeihin ja kulttuurirakennuksiin tai merinäkymiin. Valitse reitti oman maun ja kunnon mukaan - pituuden, maantieteellisen sijainnin ja ympäristön kuvauksen mukaan.

 

Luontopolkujen pituus on 1–8 kilometriä ja vaikeusaste helposta keskivaikeaan. Mukaan ei tarvita mitään erityistä varustusta, mutta maa on joskus märkää, joten saappaat tai hyvät kengät ovat suositeltavia.

Jos olet Maarianhaminassa ja ilman autoa, sieltä löytyy vinkkejä esimerkiksi kaupunkikävelyyn ja Hälsopromenaden ca 5,4 km:
https://www.mariehamn.ax/sites/default/files/attachments/guidedocument/Turistbroschyr_stadsvandring-SE-FI_2021_webb.pdf  
https://www.mariehamn.ax/styrdokument-och-publikationer/halsopromenaden

Luontopolkut maakunnalla ja saaristossa: https://visitaland.com/fi/koe/aktiivinen-ulkoilu/vaella-ahvenanmaalla/

Vaellusreittien pituudet ovat Ahvenanmaalla 10–60 kilometriä. Pitempiä vaellusreittejä on yhteensä kolme ja ne kulkevat eri kuntien halki. Katso: https://visitaland.com/fi/koe/aktiivinen-ulkoilu/vaella-ahvenanmaalla/

Pyhän Olavin Merireitti, St Olav Waterway, on maailman ainoa pyhiinvaellusreitti, joka kulkee saariston halki. Reitti alkaa Turusta ja kulkee Ahvenanmaan saariston kautta Ruotsiin, jaka päättyy Norjan Trondheimiin. 
https://stolavwaterway.com/fi/

Virkistävän Maarianhaminan kävelyn jälkeen on mukava nauttia hyvästä ruoasta ja mukavasta sängystä. Hotelli Arkipelagista saat kaiken tämän ja lisäksi huoneestasi ihanan järvimaiseman halutessasi. Huonehintaan sisältyy runsas ahvenanmaalainen aamiainen.

Varaa huoneesi tästä!


Alkaen 71

/ henkilö

Paketti sisältää:

  • Majoitus sis aamiainen, Hotelli Arkipelag Maarianhaminan keskustassa
  • Vaellusreitit ja polut

Hae ja varaa

Valitse vierailusi päivämäärät
Saapumispäivä
Lähtöpäivä
Valitse matkustajien määrä
Asiakkaat
Build: 25.5.2023 12:56:21, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-8489.cbischannel-31470.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Package, Action: Index