Sportresor

Sportresor

Boka ett träningsläger eller turnering på Åland.

Med många fina anläggningar i kombination med en kort resa, bra boende och god mat skapar vi en lyckad sportupplevelse för hela gruppen. Nytt för hösten 2014 är en toppmodern Curlinghall i Eckerö som öppnar under hösten. Bekanta dig med våra sportpaket nedan eller kontakta oss på info@alandsresor.fi eller ring oss på 018-28 040 så hjälper vi planera er sportresa.

Fotboll

Med gott om fotbollsplaner och turneringar är Åland som gjort för fotboll! Vi erbjuder fotbollspaket med boende, resor och träningstider.

Ishockey

Mitt i Mariehamn finns ishallen Islandia. Här ligger isen blank från mitten av augusti fram till april. Turneringar och träningsläger – i Islandia står ishockeyn i fokus.

Simläger på Åland

Simma, träna och trivs på Åland! Två moderna badanläggningar med fina tränings- och tävlingsbassänger erbjuder möjligheter till lyckad träning.

Träningsresa

Vi samarbetar med de lokala sportföreningar och har många års erfarenhet inom sportresor. Vi skräddarsyr resan enligt era önskemål och…

Hallar och idrottsplaner

På Åland finns fina förutsättningar för fotboll och hallar för de flesta sporter. Ett flertal planer uppfyller internationella krav och…