Boende på Åland

Boende på Åland

På Åland finns bra hotell och gästhem och inte minst ett brett urval av stugor för olika smaker och plånböcker. Vill du ha en stuga med veranda och utsikt över havet? Öppen spis? Utan grannar? Närhet till aktiviteter? Är du ute i god tid så är chansen stor att du hittar just din favoritstuga innan någon annan hinner före.

Sommaren är de heta evenemangens tid på Åland, men det händer mycket roligt under andra tider på året också. Tjärmarknaden i april med öppna hus och skutor i Sjökvarteret i Mariehamn är ett tecken på att våren är här och i september när löven lyser som vackrast är du välkommen på skördefest. I december väntar julgatan och flera mysiga julmarknader. Se vår evenemangskalender här

Stanna lite längre!

Boka någon av våra stugor och stanna lite längre, vi erbjuder stugor runt om på hela Åland – både på landsbygden och ute i den åländska skärgården.

Stugweekend för 4 personer – Häggbloms stugor prisexempel 144 €
Stugvecka för 4 personer – Häggbloms stugor prisexempel 288 €

Via vår webbokning bokar du ditt boende smidigt och utan bokningsavgift. I webbokningen kan du boka stuga senast tre dagar innan ankomst. Vill du boka din favoritstuga närmare ankomst, vänligen kontakta oss på telefon 018-28 040.

Så tycker våra gäster

Hjälp på vägen i ditt val av boende får du genom ”Gästernas Betyg”, där våra gäster gett sitt omdöme om boendet på Åland. Bedömningarna publiceras under respektive anläggningspresentation.

Stugor

Välj bland vårt stora utval av stugor med olika standard och prisklasser runt om på hela Åland. Boka din favoritstuga för en hel semestervecka eller för några dygns vistelse.

Hotell

Nära shopping, restauranger och nöjen? Havsutsikt? Eller varför inte alltihop? Hotellen på Åland är välskötta och trevliga och erbjuder dig ett komfortabelt boende.

Gästhem

Vill du bo lite enklare än på hotell, men ändå trivsamt så är gästhem ett bra alternativ. Vi erbjuder boende på gästhem runt om på hela Åland.

Boka en paketresa med boende och aktivitet.

Få ut det bästa av Åland

Paketresor