Klassresor

Klassresor

Åland ligger mellan Sverige och Finland, nära men ändå som i utlandet. Vackra vyer, intressant historia och massor av valmöjligheter för aktiviteter gör Åland till det perfekt målet för klassresan.

Åland har en väldigt gammal sjöfartshistoria, som är väldigt intressant och lärorik. Passa på att besök museifartyget Pommern det fyrmastade segelfartyget som bevarats i ursprungsskick. Besök samtidigt intilliggande Ålands sjöfartsmuseum med en äkta sjörövarflagga, museet bjuder också in till lek och utmaningar. Berätta era önskemål så gör vi tillsammans en klassresa som passar just er.

Klassresa grundpaket

Åland är ett perfekt utflyktsmål för skolklasser, nära men ändå som om man skulle befinna sig i utlandet. Pris från 82 €/person.

Skärgårdsliv, lek och historia

Frisbeegolf på Lappo, historia i Bomarsund, SmartPark och Paintboll i Eckerö, shopping i Mariehamn, ja vad mer kan man önska…

Åland och historia

En spännande klassresa med mycket aktiviteter och historia, se en riktigt piratflagga från 1700-talet och besök Taffels chipsfabrik.

Skärgården och bad

Upplev den åländska skärgården på närmare håll. Besök badhuset Mariebad och Ålands Sjöfartsmuseum med massor av aktiviteter även för skolgrupper.

Äventyr till havs och på berg

Paddla kajak i den vackra skärgården och pröva på att klättra upp för en brant bergvägg. Testa äventyrsminigolf och njut…

Södra Skärgårdsvägen

Skärgårdsfärjan tar hela klassen med buss till Kökar, en plats med massor av vackra klippor och havsvyer. Resan avslutats i Mariehamn med aktiviteter och shopping. Pris från 137 €/person.

Norra skärgårdsvägen

Historiska drottning Kristinas postväg gick från Stockholm till St.Petersburg genom den åländska skärgården, upplev samma väg samtidigt som ni besöker Mariehamn.

Tilläggsaktiviteter för skolgrupper

Vill ni se mer av Åland? Då föreslår vi att ni bokar till någon av våra tilläggsaktiviteter. Kom ihåg att boka tilläggsaktiviteterna samtidigt som du bokar din resan.

Guidepriser och transfer

Ta med hela gruppen på en händelserik dag och bekanta er med Åland. På Åland finns 60 lokala guider som erbjuder guidning på 11 olika språk.