Käringsundsloppet 2022
Käringsundsloppet 2022
02 Jul Käringsund Resort & Conference

Käringsundsloppet 2022

Evenemang Sport

Med ett naturskönt landskap, korta avstånd, flest soltimmar i Norden samt ett väl utbyggt vägnät som sträcker sig både över fasta Åland och skärgården, är Åland som gjort för cykling! På de drygt 1000km av allmänna vägar som finns på Åland kan man se allt från barnfamiljer på cykelsemester till tävlingscyklister...

Med ett naturskönt landskap, korta avstånd, flest soltimmar i Norden samt ett väl utbyggt vägnät som sträcker sig både över fasta Åland och skärgården, är Åland som gjort för cykling! På de drygt 1000km av allmänna vägar som finns på Åland kan man se allt från barnfamiljer på cykelsemester till tävlingscyklister som snabbt vill ta sig till mållinjen.

På lördagen blir det igen ett drygt 170 km kombinerat linje- och tempolopp bl.a. i den åländska skärgården med både tävlings- och motionsklass. På söndagen kommer det igen att erbjudas samma distanser som senaste år men vi släpper troligen på tyglarna och sätter som första mål att njuta av turen, sällskapet samt trevlig samvaro efter loppet.

Alla starter och målgångar, både lördag och söndag, sker vid Käringsund Resort & Conference.
Drygt 170 km tävling eller 11, 33 eller 110 km motion på vanlig eller elcykel – du väljer själv!

Date & time (<% occasionResult.length %>)

2 July
3 July