Käringsund Triathlon 2022
Käringsund Triathlon 2022
26 Aug Käringsund Resort & Conference

Käringsund Triathlon 2022

Evenemang Sport

Käringsund Triathlon erbjuder tävlings- och motionsklasser i sprint- och halvdistans samt minitriathlon för barn och knattar i natursköna Käringsund, Eckerö på västra Åland. Ett publikvänligt evenemang där åskådare kan följa med start, varje byte och målgång bekvämt från terrassen. 26-27.8.2022...

Käringsund Triathlon erbjuder tävlings- och motionsklasser i sprint- och halvdistans samt minitriathlon för barn och knattar i natursköna Käringsund, Eckerö på västra Åland.
Ett publikvänligt evenemang där åskådare kan följa med start, varje byte och målgång bekvämt från terrassen.

26-27.8.2022 är det igen dags för Käringsund Triathlon 2022. Alla de olika distanserna kommer att finnas kvar. Utöver det kommer Käringsund Triathlon bli en unik tävling med underhållning, middagar, trevlig samvaro – helt enkelt en upplevelse som man länge minns!

Hemsidan kommer att uppdateras under våren och allra senast 1.4.2022 kan du anmäla dig till Käringsund Triathlon som för många är den perfekta avslutningstävlingen för säsongen. På lördag dukas upp en riklig grillbuffé kl.19-22.

Nya och gamla deltagare, stora som små önskas hjärtligt välkomna med. Individuellt eller i lag, tävling eller motion - det finns en start för alla!

Date & time (<% occasionResult.length %>)

26 August
27 August