Hummelvik camping
Hummelvik camping
Hummelvik camping
Hummelvik camping
Boende Hotell, B&B, lägenhet, camping Camping

Hummelvik camping

Vid stranden av en lummig och naturnära havsvik i Storby i Eckerö hittar du Hummelvik camping. På det lugna området, som saknar genomfartstrafik, trivs barn, vuxna och pensionärer tillsammans. Här är det lätt att varva ner och koppla av från vardagen.

Den egna sandstranden, som är barnvänlig och långgrund, gör sköna dagar med sol och bad till ett uppskattat nöje.

Upptäck den fina skärgården runt Hummelvik camping med sina fina fiskeplatser och möjligheter till många trevliga båtutflykter. Roddbåt finns att låna.

CAMPINGOMRÅDET
Den sex hektar stora campingplatsen vid Hummelvik i Eckerö rymmer sammanlagt 300 ekipage. Ett 70-tal elplatser finns. I campingens servicebyggnad finns tillgång till dusch, tvättmaskin och tvättrum samt kök och diskrum.

ÖVERNATTNINGSSTUGOR
Vi erbjuder även boende i övernattningsstugor för tre personer + barnsäng. De 10m2 stora stugorna är utrustade med sängar och kylbox samt stolar och bord både inom- och utomhus. Övriga bekvämligheter hittar du i servicebyggnaden.

NÄRA TILL AKTIVITETER:
Från Hummelvik är det endast 400 meter till Käringsundsbyn med restaurang, café, butik, minigolf och tennis.

Campingplatsen ligger i närheten av sevärdheter som Ålands jakt- & fiskemuseum, Eckerö post- & tullhus och Viltsafaritåget.

ÖPPETTIDER
Hummelvik camping är öppen under tiden 15/5-31/8. Incheckning sker via självbetjäning. För den som önskar finns möjlighet till säsongscamping året runt till förmånliga priser. Kontakta campingvärden för mer information.

Husvagn, husbil, bil + tält: 20€/dygn. El 3€/dygn. MC eller cykel + tält 15 €/dygn. Övernattningsstuga 55 €/dygn. För mer information kontakta Hummelvik Camping direkt.