Gruppresor

Gruppresor

Följ med på en spännande gruppresa till Åland!

Upplev Åland under en kort, men innehållsrik vistelse under ett par dagar eller njut av en längre vistelse i vår vackra skärgård. Är ni 10 personer eller fler hjälper vi er att skräddarsy en resa som passar just er, nedan ser ni några exempel på gruppresor till Åland. Ring oss på telefon 018-28 040 eller skicka ett mail till info@alandsresor.fi så berättar vi mer.

Snabbvisit till Åland

Mariehamn är en småstad fylld av historia, kultur och shopping. Välj själv om ni vill se Mariehamn med omnejd eller åka på en längre guidad rundtur på landsbygden. Pris från 119 €/person.

Stormskärs Maja

Alla känner säkert till Stormskärs Maja, men vet du var det hela började? Följ med på ett oförglömligt skärgårdsäventyr i författaren Anni Blomqvists värld! Pris från 313 €/person.

Hantverk och trädgårdsvisning

Följ med på en inspirerande resa med trädgårdsvisning, besök på lokala hantverksbodar och butiker. Du hinner också strosa runt i Mariehamn bland alla Sekelskiftesvillor. Pris från 227 €/person.

Norra Skärgårdsvägen

Upplev Åland och vår vackra skärgård under ett par dagar. Längs den historiska Kristinas postväg ser ni bl.a. Bomarsunds fästningsruiner och Kastelholms slott.

Södra Skärgårdsvägen

Upplev Kökar, en pärla mitt i havet med en mäktig natur och historiska minnesmärken. Under resan hinner ni också bekanta er med Mariehamn och omnejd. Pris från 185 €/person.

Åland och Uppsala i samma resa

Upplev både och Åland och Uppsala i Sverige under samma resa, en resa fylld med program och aktiviteter. Njut av tillvaron i såväl en småstad som storstad.

Konferensresor till Mariehamn

Mariehamn är en liten småstad som passar perfekt för konferenser, med Alandica Kultur och Kongress och Hotell Arkipelag finns allt som behövs för en lyckad konferensresa. Pris fråån 228 €/ person.

Konstens Åland

En upplevelsefylld konstresa till sjöfartsstaden Mariehamn. Välj bland arkitektur, medeltida kyrkor, ateljéer och muséer.

Guidepriser och transfer

Ta med hela gruppen på en händelserik dag och bekanta er med Åland. På Åland finns 60 lokala guider som erbjuder guidning på 11 olika språk.

Tilläggsaktiviteter för grupper

Det är alltid roligare att resa i grupp. Vi hjälper gärna att planera er resa med aktiviteter och besöksmål. Se Kastelholms slott, Smakbyn eller Stallhagen ölbryggeri. Här listar vi en del tilläggsaktiviteter.