Granbergs Stugor, Hummelviksören
Granbergs Stugor, värdparet
Stugguide Stugor, eremitstugor Stugor

Granbergs Stugor i Brändö, Hummelviksören

Granbergs Stugor ligger på den lilla ön Åva i Ålands nordöstra skärgårdkommun Brändö. Läget är avskilt med hav och vacker skärgårdsmiljö i omedelbar närhet. Vi har också två lägenheter i Åvas bykärna med närhet till bland annat den sevärda småbåtshamnen. Här kan du även övernatta.

Vår stugby besöks varje år av turister från hela världen, allt från fiskare till barnfamiljer och övernattande cyklister.

Vi finns på bara ca 2 timmars avstånd från Åbo + färja 35 minuter! Från Ålands småstad Mariehamn tar det ungefär 3,5 timme med bil och färja.

Vi erbjuder dig tillgång till stora och fiskrika vattenområden. Motorbåtar finns att hyra och fiskekort säljs på plats för 40 € per vecka, 25 € per tre dagar eller 15 € per dag. Passa på under juli månad, då priset är rabatterat till 50 %. På hösten är våra stugor populära för sportfiskare från hela världen.

Ta gärna en rundtur i den vackra skärgårdsmiljön med våra omtyckta Terhi 440-båtar med Hondas 5-hästare. Vi hyr ut dem för 200 € för 1-4 dagar och 250 € för 5-7 dagar. Bensinkostnad tillkommer. Om ni väljer att bara ro kostar det 100 € per vecka.

HUMMELVIKSÖREN, STUGOR 48-50
Dessa tre havsbelägna semesterstugor, alla med egen brygga, ligger i avskild skärgårdsnatur. Stugan på 58 kvm rymmer 4 + 1 personer och där finns kök och vardagsrum, 2 sovrum samt en egen elbastu och toalett. Elvärme, elspis, mikro, kyl/frys, radio, TV samt hypersnabbt trådlöst internet finns i stugan. Stugorna 48,49 och 50 upp till 4+1 personer uthyrs från maj till november. Veckopris är 770 € och dygnspris 150 €.

Hyrestiden börjar kl. 15:00 och avslutas 12:00 vid avresedagen, om inget annat avtalats. Meddela i förtid vilken tid ni kommer.

Att hyra bäddlinnen samt handdukar kostar 10 € per säng. Slutstädning kostar 75 € per stuga och diskning hör inte till priset. Har ni hyrt en båt ska den vara städad och i skick för nästa kund.

Enbart med speciellt tillstånd av stugvärden kan det vara tillåtet att fler personer än vad som avtalats vid bokningen, får bor i våra stugor. Det är inte tillåtet att campa eller slå läger på våra stugområden.

Vid veckohyra ska WC-papper köpas av kunden och handdukar ska också tas med.

Alla våra stugor och lägenheter är husdjursfria och rökfria.
Alla våra stugor och lägenheter har rinnande vatten och elektricitet förutom Lökholmsören, nr 52 som ligger på en holme. Alla har utegrill.

De flesta stugorna och lägenheterna har Wi-Fi.