Åländsk lyxweekend vid havet
Paket

Åländsk lyxweekend vid havet

På Åland får du uppleva en unik övärld mitt i Östersjön. På Havsvidden möts den karga skärgården och lyxigt boende med alla bekvämligheter på ett stilfullt sätt. Här är det lätt att koppla av i vuxet sällskap.

Havsvidden Resort på norra Åland är en unik plats för avkoppling i en naturskön miljö. Bo vid havsbandet i ett lyxigt klipphus med en storslagen utsikt över Norrhavet. Närmare havet än så här är det svårt att komma!  

I paketet ingår boende i ett exklusivt klipphus ett stenkast från resortens huvudbyggnad, en lunch andra dagen, 3-rätters middag båda kvällarna samt eftermiddagskaffe båda dagarna då du bjuds på hembakade godsaker i hotellets lounge. Koppla av i egen bastu och jacuzzi under bar himmel eller basta i det gemensamma badhuset med en mäktig havsutsikt. Här kan ni släppa vardagens krav, rå om varandra samt njuta av lugnet och den vackra omgivningen. Avsluta sedan dagen i hotellets restaurang som serverar vad säsongen erbjuder, med stor fokus på lokala och närproducerade råvaror för att framhäva de bästa smakerna. Från restaurangen med de stora panoramafönstren kan du uppleva havet från första parkett, när vågorna tar sats ända från Bottenhavet och med full kraft vräker sig mot de röda granitklipporna.