Åland Opera Festival at Stallhagen
06 Aug Stallhalla

Åland Opera Festival

Evenemang Musik

Var med och upplev startskottet för det årligen återkommande evenemanget, Åland Opera Festival. Stallhagens unika arena, inramat av vatten och berg, står som bakgrund till en mäktig konsert. Lördagen den 6. Augusti, presenteras delar ur de kommande årens program: Trollflöjten, Tosca och Carmen, Traviata...

Var med och upplev startskottet för det årligen återkommande evenemanget, Åland Opera Festival. Stallhagens unika arena, inramat av vatten och berg, står som bakgrund till en mäktig konsert.

Lördagen den 6. Augusti, presenteras delar ur de kommande årens program: Trollflöjten, Tosca och Carmen, Traviata och Glada Änkan.

Men inte bara det; för första gången någonsin kan man också höra Wagner i den åländska sommarkvällen! Musik, ensembler och arior ur bl.a Mästarsångarna, Valkyrian och Tannhäuser.

Man är också stolt över att kunna presentera den svenska stjärnsångaren Elisabeth Strid, som bla. uppträtt i Bayreuth.

Tillsammans med henne uppträder Ålands bästa sångare, ackompanjerade av Ålands festspelsorkester under ledning av Jonas Rannila. Var med och upplev startskottet för det årligen återkommande evenemanget, Åland Opera Festival. Stallhagens unika arena, inramat av vatten och berg, står som bakgrund till en mäktig konsert.


Prisinformation

Biljetter kan köpas på Netticket.fi, Stallhagen i Finström och på Guldviva i Sjökvarteret.
Onumrerade biljetter: På plats 75 €, förköp 65 €.

Numrerade VIP-biljetter på parketten: (inklusive bubbelservering och mingel i Kupolen) 110 €, 99 €, begränsat antal!

Contact info

Beskrivning

Lördag 6 augusti 2022 kl 19.00 - Stallhagen
En oförglömlig kväll med bl.a Wagner, Puccini, Verdi, Mozart och Strauss. Ålands Festspelsorkester, under ledning av den unge begåvade dirigenten Jonas Rannila ackompanjerar Ålands bästa sångare!

Vocal Lab
Söndag 7 augusti 2022 kl 21.00 - Stallhagen (Kupolen)
LUFT. uruppförande för elektronik och sopran. Peter Lång. Projektioner av Johan Karrento.


Date & time (<% occasionResult.length %>)

6 August 19:00
7 August 21:00