Syystarjous Pensionat Stalldaleniin

Syystarjous Pensionat Stalldaleniin

Golfpaketti

  • Majoitus
  • Aamiainen
  • 2 x greenfee
  • Illallinen
Varaukset puh.

Pakettiin sisältyy golfia kahtena päivänä, yhtenä Eckerö Golfissa ja toisena Ålands Golfklubin kentällä, sekä illallinen Stallhagenissa. Nauti siis viimeisistä myöhäiskesänpäivistä ja varaa tämä mahtava golfpaketti Ahvenanmaalle.

Syystarjous! Golfloma alkaen 137,50 €/henkilö

Asut uudessa Pensionat Stalldalenissa joka sijaitsee Godbyssä. Ensimmäisen päivän golfkierroksen jälkeen nautit maistuvan yhden ruokalajin illallisen Stallhagenin panimoravintolassa, 1,2 km majapaikasta. Pubi on useampana vuotena palkittu tavasta nostaa esille paikallisia ruoka-aineita ja menyt suunnitellaan sen mukaan mitä raaka-aineita kullekin päivälle saadaan. Maista samalla jotakin panimon omista oluista.

Pensionat Stalldalenista on upea näkymä pienen niemen, Säckviken, ylitse. Kaunis 1930-luvulla rakennettu rakennus on saanut uuden tarkoituksen jossa kelpaa nauttia elämästä. Rauhallinen ympäristö sopii loistavasti vain olemiseen tai lähellä sijaitsevat aktiviteetit mahdollistavat myös aktiivisemman loman. Samalla alueella sijaitsee ”Johannas Hembakta” –leipomo ja kahvila. Johannan kiviuunista kantautuu pullan tuoksu ja lisäksi saatavilla on aina tuoretta leipää ja leivonnaisia. Johannan leivonnaisia saa myös samalla alueella sijaitsevasta ”Joelin kellarista” ja täällä tarjoillaan myös maistuva aamiainen.

Lue lisää Eckerö Golf
Lue lisää Ålands Golfklubb

  • Pensionat Stalldalen

Varauskoodi: 5GOLFS
Tarjous on voimassa 30/10 2017 asti.

Hintaan sisältyy:

Majoittuminen kahden hengen huoneessa sis. aamiaisen, yksi greenfee ja varatut lähtöajat Eckerö Golfissa ja yksi Ålands Golfklubilla sekä 1 ruokalajin illallinen Stallhagenin ravintolassa.