Miniloma Maarianhaminassa

Miniloma Maarianhaminassa

Minilomapaketti

  • Yöpyminen kahden hengen huoneessa
  • Aamiainen
  • 3-ruokalajin saaristolaisillallinen
Varaukset puh.

Maarianhaminan keskustassa sijaitseva Hotelli Pommern ja Hotelli Savoy kuuluu Ålandhotels-ketjuun, joka on tarjonnut majoituspalveluja jo 1960-luvun loppu­puolelta lähtien.

Jouluvinkki!

Hotelli Pommernin viinibaarissa tarjoillaan joulun alla kuumaa glögiä ja ravintolasta saat seuraksi jouluista pikkupurtavaa, istu hetkeksi lobbyyn vaikka heti sisäänkirjautumisen jälkeen.

Hotelli Pommern vanhimmat osat on nyt purettu ja niiden tilalle on rakennettu täysin uusi hotelli, johon kuuluu uusien huoneiden lisäksi ravintola ja viinibaari, vastaanottotilat auloineen sekä kokoustiloja. Hotelli tarjoaa vierailleen 95 upouutta huonetta ja hotellin ravintola panostaa monipuolisiin makuelämyksiin eri vuorokaudenaikoina. Ruokalistan perustana ovat moderni pohjoismainen keittiö ja kauden parhaat paikalliset ja korkeatasoiset raaka-aineet. Ravintola tarjoaa myös erilaisia teemoja ja kokkivierailuja. Lue lisää

Hiljattain uusitussa ja Joutsenmerkityssä Hotell Savoy asut mukavasti ja ympäristöystävällisesti. Hotellin ravintola Bistro Savoyn lasiverannalla voit istua tarkkailemassa kaupungin menoa. Hotellissa on 85 huonetta josta 45 uutta täysin remontoitua superiorhuonetta, joissa kaikissa mm. uudet kylpyhuoneet ja uudet leveät vuoteet. Lue lisää

Saaristolaismenu 1. joulukuuta alkaen

Äyriäiskeitto, tillikreemiä ja mustaleipämurua
***
Ylikypsää Häränposkea ja punaviinikastiketta, sieniä, porsaankylkeä ja perunapyreetä
tai
Wallenberginpihvi merenherkuista, vihreitä herneitä, katkarapuja, ruskistettua voita ja perunapyreetä
***
Valkosuklaavanukas

  • Hotell Savoy
  • Hotell Pommern

Varauskoodi: 5SAV

Hintaan sisältyy:

Yöpyminen kahden hengen huoneessa, aamiainen, 3-ruokalajin saaristolaisillallinen. Hotelli Savoyssa asuttaessa saattaa päivällinen olla myös Kvarter5-ravintolassa, joka on saman ketjun hotelli Pommernin ravintola n. 100 m päässä.