Majoitus Ahvenanmaalla

Majoitus Ahvenanmaalla

Majoitus on tärkeä osa lomakokemusta. Valitse oma suosikkisi laajasta valikoimastamme hotelleja, mökkejä ja vieraskoteja lähellä merta ja luontoa.

Kesä on tunnetusti Ahvenanmaan kuumien tapahtumien aikaa, vaikka kyllä muinakin vuodenaikoina tapahtuu kivoja asioita. Kevään tulon varma merkki Maarianhaminassa on Tervamarkkinoiden avoimet ovet ja kutterit (veneet) Merikorttelissa ja syyskuussa kun syksyn lehdet loistavat kauneimmillaan olet tervetullut Sadonkorjuujuhlaan. Joulukuussa odottavat joulukatu ja monet makoisat joulumarkkinat. Lue lisää täältä

Mökkiviikonloppu 4 hengelle – Häggblomin mökeissä, esim. 144 €
Mökkiviikko 4 hengelle – Häggblomin mökeissä, esim 288 €

Päivä Ruotsissa sisältyy hintaan! Kun varaat majoituksen Ålandsresorin kautta saat kaupan päälle päivämatkan Eckerö Linjenilla Ruotsiin! Voit valita otatko auton mukaaan vai lähdetkö edestakaiselle päiväristeilylle ilman autoa. Päivämatkalla voit käydä esimerkiksi Tukholmassa, Uppsalassa tai Norrtäljessä. Lähde Eckeröstä klo. 08.30 Grisslehamniin ja takaisin Grisslehamnista klo. 20.00. Merimatka kestää 2 tuntia yhteen suuntaan ja laivaalla on ravintoloita, baari ja taxfree-myymälä. Nauti hyvästä ruuasta ja viihteestä laivaalla. Lue lisää täältä!

Vieraiden arvio

Majoituksen valintaan saat apua ”Vieraiden arvio” -uutuudestamme, jossa vieraamme ovat antaneet arvosanansa majoituksestaan Ahvenanmaalla.

Mökki

Unelmoitko ihanista ja aurinkoisista kesäpäivistä ja lomasta omalla mökillä. Tutustu meidän laajaan mökkivalikoimaamme.

Hotelli

Ahvenanmaa tarjoaa hotelleja moneen makuun, meiltä saat sekä laadukkaat luksushotellit että myös edullisemmat vaihtoehdot.

Vieraskodit/Huoneistot

Tarjontaamme kuuluu myös monta mukavaa ja viihtyisää vieraskotia sinulle joka et kaipaa hotellitasoa.

Varaa pakettimatka Ahvenanmaalle

Matkat, majoitus ja aktiviteetti

Pakettimatkat