Golfia Kustaa Vaasan puutarhassa

Golfia Kustaa Vaasan puutarhassa

Golfpaketti

  • Yöpyminen
  • Aamiainen
  • Greenfeet
Varaukset puh.

Kastelholmin kupeessa sijaitsee Ålands Golfklubb ÅGK, jossa pääset pelaamaan Kustaa Vaasan entisillä metsästysmailla. Valittavissa on kaksi 18-reikäistä rataa, Slottsbanan ja Kungsbanan. Vuosien varrella pelaajien suosikiksi kohonneelta Slottsbananalta avautuu näkymä Slottssundetin salmelle ja linnaan. Kungsbanan kumpuilevassa metsämaisemassa tarjoaa hieman enemmän haasteita. Kierros päättyy sopivasti kaloistaan ja hyvästä kotiruoastaan tunnettuun ravintolaan.

Pohjolan suosituimpiin golfkeskuksiin kuuluva Ålands Golfklubb tarjoaa kolme korkeatasoista kenttää. Slottsbanan on aito merenrantakenttä, kun taas Kungsbanan kulkee korkeammassa maastossa etäämmällä merestä. Molemmat sijaitsevat Kustaa Vaasan vanhoilla metsästysmailla Kastelholman linnan läheisyydessä. Lokakuussa alennetut hinnat!

Golfpakettimme sisältävät majoituksen, greenfee-maksut ja valmiit lähtöajat. Kentät ovat erittäin korkeatasoiset ja palvelurakennuksessa on siistit pukuhuoneet, sauna ja hyvin varustettu golfkauppa, joka tarjoaa asiantuntevaa ja yksilöllistä palvelua. Perjantaista sunnuntaihin tasoitusrajana on 36. Green cardin suorittaneet pelaajat ovat tervetulleita muina päivinä, kun seurueeseen kuuluu virallisen tasoituksen omaava pelaaja. Tasoituksen on kuitenkin oltava enintään 160 palloa kohden. Pelaajien on käytettävä softspikeskenkiä.

PAR 3-rata Prinsessan

Prinsessan on korkeatasoinen 6-reiän PAR 3-rata. Reiät ovat 70–130 m pitkiä ja ne ovat kauniisti suunnitelluilla täysimittaisilla greeneillä. Täällä on hyvät mahdollisuudet sekä aloittelijoiden että kokeneiden pelaajien harjoitella lähipeliä. Prinsessan-kentällä jokainen voi kokeilla golfin ihmeellistä maailmaa vaikka ei aikaisemmin olisikaan pitänyt golfmailaa kädessään. Virallisen tasoituksen omaavan seurassa voit vapaasti kokeilla golfin pelaamista!

Suomen paras 36-reikäinen kenttä vuonna 2015

Ålands Golfklubb ÅGK:lla oli aihetta juhlaan kun vuoden 2015 Suomen golfkenttien kenttäranking-tulokset esiteltiin tiistaina 1. joulukuuta Helsingissä.

Golf Digest / Golflehden järjestämässä suuressa gaalassa Ålands Golfklubb sijoittui äärimmäiselle huipputasolle kaikista Suomen golfkentistä, kaikissa luokissa. Tulokset perustuvat tutkimukseen, jonka Golf Digest toteutti yhdessä IRO Reaserch:n kanssa. Kysely lähetettiin 121 000 golffaajalle. Vastauksia kyselyyn tuli yhteensä 8 721 ja vastaajat arvioivat yhteensä 147 Suomen golfkenttää. ÅGK voitti sarjat ”Kenttä, jota suosittelen varauksetta muillekin” sekä ”Paras 36-reikäinenkenttä”.

Golfkilpailuja joihin myös sinä vieraspelaajana voit osallistua

Ålands Golfklubb järjestää kevään ja kesän aikana useampia golfkilpailuja. Nyt myös sinä voit osallistua niihin vieraspelaajana.

12/5 Guldviva
27/5 Reklambutiken.ax
10/6 Viking Line Open
17/6 Sportcenter Open
24/6 Brassie Open
30/6 Ålandsbanken 3-manna texasscramble
8/7 Hasses Kanna
15/7 Team Sportia Äkta Makar & Sambos
21/7 Ålands Turist & Konferens scramble
12/8 Chris the Pro’s AM AM
18/8 Andelsbankens tävling
2/9 Soptunnan
16/9 Röda Korset/Katastrofgolf
23/9 PAF Open

Ilmoittautuminen on yleensä viimeistään saman viikontorstaina klo 12, kun kilpailu järjestetään. Katso mahdolliset poikkeukset www.akg.ax Kilpailuun osallistuvilla on oltava EGA:n aktiivinen tasoitus ja hcp enintään 36. Lue lisää säännöistä ja ilmoittautumisesta www.akg.ax (ruotsiksi) tai ole yhteydessä Ålands Golfklubb:in puhelimitse +358 18 41500 tai s-postilla info@golfclub.ax

Golfkenttä arvostelut

Klikkaa alla olevia linkkejä ja jätä luokitus ja lukea muiden.

ÅGK, Kungsbanan


ÅGK, Slottsbanan

Täydellinen päivä

Ålands Golfklubin ravintolan ravintoloitsijat loihtivat sinulle hienon aterian monen tunnin golfkierroksen päätteeksi. Valittavanasi on muutamia päivän annoksia, herkkuja a’ la carte-listalta sekä salaatteja ja voileipiä pienempään nälkään. Ravintolan terassilta voit seurata peliä Linnankentän 9. reiällä.

VIDEO: Ålands Golfklubb

Lähde kierrokselle ja tutustu Ålands Golfklubiin. Videossa näet katsauksen kaikista kolmesta kentästä, 18-reiän Kuninkaankenttä (Kungsbanan) ja Linnankenttä (Slottsbanan) sekä lyhytlyöntirata Prinsessan.

2 päivän golfloma

  • Stalldalen Pensionat
  • Hotell Cikada

Hintaan sisältyy 1 yöpyminen kahden hengen huoneessa, aamiainen, 2 x greenfeetä ja varatut lähtöajat. Varauskoodi: 5GÅ2

2 päivän golfloma Eckerö Golf ja Ålands Golfklubb

  • Stalldalen Pensionat
  • Hotell Cikada

Hintaan sisältyy 1 yöpyminen kahden hengen huoneessa, aamiaiset, 2 x greenfeetä ja varatut lähtöajat. Varauskoodi: 5GEÅ2

Yllä oleva hinta on halvin mahdollinen ja vaihtelee milloin matkustat ja minkä asumisen valitset. Varamme myös laivamatkasi Ahvenanmaalle.

Kaksi kärpästä yhdellä iskulla

Yhdistä golfloma ja mökkiloma

Pyydä tarjous