Fiske på Åland

FISKEPAKET

Åk iväg på fiskeresa med vänner, kollegor eller familjen och upptäck Ålands rika fiskevatten.

Välj ditt boende och fiska självständigt eller med en av våra kunniga fiskeguider. Fråga också efter våra  exklusivare fiskepaket med all inclusive.

Åland bjuder in till ett mångsidigt fiske i olika tempo och svårighetsgrad. Lura gammelgäddan i de otaliga vassvikarna, meta efter abborrar med familjen eller öka på farten och ge dig ut på trollingfiske efter lax och öring.

Landskapet Åland består av många olika fiskekortsområden och vi rekommenderar alla våra gäster att bekanta sig med dem innan sin fisketur. Ni kan läsa mera om alla fiskekortsområden och regler som gäller för fisket här: http://www.visitaland.com/gora/fiske-aland/

Våren – Nu vaknar sportfiskarna till liv och det gör även lax och öring. Våren är också en perfekt tidpunkt för sikmete.
Sommaren – De fiskeintresserade familjerna får napp av abborre, gädda och gös. Kom ändå ihåg att man inte får fiska gös i juni.
Hösten – på hösten arrangeras de öppna åländska mästerskapen i gäddfiske. Även abborre är en vanlig fångst den här tiden på året.
Vintern – Då temperaturen drar sig rejält på minussidan är det bra väder för pilkning. Då dras det upp abborre, gös och gädda.

Fiskepaket i stuga 3 dagar

3 dagar från 165€/person eller 1700 sek/person (4 personers stuga)

I paketet ingår:
2 övernattningar i stuga inkl. sänglinne och slutstädning
1 båt med motor (2 personer) eller 2 båtar med motorer (4 personer)
10 l bensin per båt
lokalt fiskekort

Alla priser är från priser per person. Eventuella  depositionsavgifter för båtar och motorer betalas direkt till stugvärden på plats.
Boka gärna i din fiskeresa till våren eller hösten!

Scroll to Top