Pakettimatkat

Pakettimatkat

Varaa pakettimatkat nopeasti, helposti ja edullisesti kauttamme.

Valikomastamme löydät juuri sinulle sopivan paketin, olitpa sitten hyvän ruoan ystävä, aktiivisen loman harrastaja tai etsit koko perheelle sopivaa Ahvenanmaan matkaa.

Näe ja koe Ahvenanmaa

Vaikea sanoa mikä Ahvenanmaalla on parasta.

Kaunis luonto, leppoisa tunnelma ja kiireetön ilmapiiri. Pienimuotoisuus, johon kuitenkin mahtuu paljon elämyksiä. Ihanat rannat, jotka voittavat lasten suosion kesällä ja tarjoavat kalastajalle paratiisin keväällä ja syksyllä. Ehkä juuri siksi – että kaikille löytyy jotain.

Syystarjous Pensionat Stalldaleniin

Pakettiin sisältyy golfia kahtena päivänä, yhtenä Eckerö Golfissa ja toisena Ålands Golfklubin kentällä, sekä illallinen Stallhagenissa. Nauti siis viimeisistä myöhäiskesänpäivistä ja varaa tämä mahtava golfpaketti Ahvenanmaalle. Hinta alk. 137,50 €/hlö.

Miniloma Maarianhaminassa

Lähde leppoisalle minilomalle Maarianhaminaan. Minilomapaketti sis. 3-ruokalajin illallisen alk. 67.50 €/henkilö.

Auto- ja mp-loma

Ahvenanmaalla ajaminen on ainutlaatuinen elämys – kun tiet ja sillat päättyvät, matka jatkuu saaristolautoilla. Kun haluat tutkia Ahvenanmaata tarkemmin, tutustu edulliseen pakettiimme, alk. 229 €/henkilö.

Rentoudu hotelli Arkipelagissa

Juhlista syksyn tuloa matkalla Ahvenanmaalle. Arkipelagin uusitut huoneet tarjoavat nautittavan oleskelun ja merinäköalan Slemmernin lahdelle. Hinta alk. 96 €/henkilö.

Harmoniaa HavsViddenissä

Hemmottele itseäsi ja nauti raikkaasta meri-ilmasta ja hyvästä ruoasta hotelli HavsViddenissa. Hinta alk. 130 €/henkilö.

Ylellinen illallispaketti

Viihtyisät ravintolat, Nautical, Indigo ja Smakbyn tarjoavat maistuvia makuelämyksiä tunnelmallisessa ympäristössä. Hinta alk. 88 €/henkilö.

Illallispaketti Park Alandia hotellissa

Ota irti arjesta ja lähde Ahvenanmaalle. Asu viihtyisästi hotellissa keskustassa ja vietä aikaa Maarianhaminan tunnelmallisilla pikkukaduilla. Hinta alk. 74 € /henkilö.

Kulttuurillinen Ahvenanmaa

Tutustu Maarianhaminan upeaan historiaan ja kulttuuriin. Vieraile Ahvenanmaan Kulttuurihistoriallisessa museossa, Taidemuseossa sekä Merenkulkumuseossa ja koe kunnon kulttuuripläjäys. Hinta alk. 96,50 €/henkilö.

Tapahtumat Ahvenanmaalla

Kesä on tunnetusti Ahvenanmaan kuumien tapahtumien aikaa, vaikka kyllä muinakin vuodenaikoina tapahtuu kivoja asioita. Kevään tulon varma merkki Maarianhaminassa on…

Lapsellinen Ahvenanmaa

Ahvenanmaa on myös lasten matkakohde siinä missä aikuistenkin.

Ahvenanmaalla on hiekkarantoja, seikkailugolfia, riistasafari, palokuntamuseo, onkilaitureuta ja eläimiä taputeltaviksi, eli vaikka mitä mukavaa lapsille perheineen.

Uintiloma koko perheelle

Vauhdikkaita vesileikkejä koko perheelle Mariebadin uimahallissa. Varaa rentouttava uintiloma. Hinta alk. 169 €/ 2 aikuista + 2 lasta/nuorta alle 20 v.

Lasten Maarianhamina

Koko perhe lomailemaan! Uimaan, museoon tai seikkailugolfaamaan. Perhepaketti 2 aikuista ja 2 lasta alle 12 v. hinta alk. 163 €

Lasten Eckerö

Lähde seikkailulle Eckerön – vieraile Leklandet, Metsästys- ja kalastusmuseo, Riistasafari tai perhepuisto Smart Park joka sopii kaiken ikäisille. Hintaesimerkki 2 aikuista + 2 lasta alk. 170 €

Aktiivinen Ahvenanmaa

Haetko vauhdikkaita päiviä, monia uusia vaikutelmia ja tapahtumia? Siinä tapauksessa – lähde Ahvenanmaalle!

Ahvenanmaata ympäröi hienot kalavedet ja pitkin maakuntaa kiemurtelee fantastisia teitä, upeita viheriöitä unohtamatta.

Åland Marathon & 1/2 Marathon

Sunnuntaina 28 lokakuuta on jälleen Ålands Marathon & ½ Marathon (Ahvenanmaan maratoni ja puolimaratoni). Varaa matka ja majoitus helposti meiltä, hotellimajoitus alk. 38 €/henkilö.

Kalastuspaketit

Ahvenanmaa tarjoaa runsaasti erilaisia mahdollisuuksia kalastuksesta kiinnostuneille. Kalastuspaketti mökkimajoituksella alk. 133 €/henkilö.

Pyöräilyloma

Pyöräilyloma on varsinainen klassikko joka sopii kaiken ikäisille. Ahvenanmaalla on loistavia pyöräilyreittejä sekä lyhyitä ja pitempiä retkiä. Hinta 5 päivän pyöläilyloma alk. 251 €/henkilö.

Golffaa Eckerö Golf-kentällä

Kesällä 2015 uusittu Eckerö Golf sijaitsee vain 30 minuuttia Maarianhaminasta länteen. Vesiesteet ovat uusittu, samoin kuin driving range ja greenit. Hinta 2 päivän golfloma alk. 98 €/henkilö.

Golfia Kustaa Vaasan puutarhassa

Kastelholman kupeessa sijaitsee Ålands Golfklubb ÅGK, jossa pääset pelamaan Kustaa Vaasan entisillä metsästysmailla. Valittavassa on kaksi 18-reikäistä rataa. Golfpaketti 2 päivää alk. 98 €/henkilö.

Juoksu- ja urheilukilpailut

Lähde Ahvenanmaalle hakemaan hyvää energiaa! Ahvenanmaa tarjoaa hyötyliikuntaa ja vaativia kilpailuja historiallisessa ympäristössä ja graniitin punaisilla kiemurtelevilla teillä.

Mökki, hotelli tai vieraskoti

Jää vähän pidemmäksi aikaa

Löydä oma suosikkisi