Pakettimatkat

Pakettimatkat

Varaa unelmamatkasi nopeasti, helposti ja edullisesti kauttamme.

Valikoimastamme löydät juuri sinulle sopivan paketin, olitpa sitten hyvän ruoan ystävä, aktiivisen loman harrastaja tai etsit koko perheelle sopivaa Ahvenanmaan matkaa.

Näe ja koe Ahvenanmaa

Vaikea sanoa mikä Ahvenanmaalla on parasta.

Kaunis luonto, leppoisa tunnelma ja kiireetön ilmapiiri. Pienimuotoisuus, johon kuitenkin mahtuu paljon elämyksiä. Ihanat rannat, jotka voittavat lasten suosion kesällä ja tarjoavat kalastajalle paratiisin keväällä ja syksyllä. Ehkä juuri siksi – että kaikille löytyy jotain.

Miniloma Maarianhaminassa

Lähde leppoisalle minilomalle Maarianhaminaan. Minilomapaketti sis. 3-ruokalajin illallisen alk. 67 €/henkilö.

Unelmoitko mökkilomasta Ahvenanmaalla?

Irti arjesta mökkilomalla luonnon ja meren läheisyydessä. Varaa joku mökeistämme ja viivy vähän pitempään. Valittavissasi on mökkejä ympäri Ahvenanmaata, maaseudulla ja saaristossa.

Mökkiviikonloppu 4 hengelle – Häggblomin mökeissä, esim. 144 €
Mökkiviikko 4 hengelle – Häggblomin mökeissä, esim 288 €

Ylellinen illallispaketti

Viihtyisät ravintolat, Nautical, Indigo, Kvarter5 ja Smakbyn tarjoavat maistuvia makuelämyksiä tunnelmallisessa ympäristössä. Hinta alk. 91 €/henkilö.

Illallispaketti Pub Stallhagenissa

Stallhagenin oma ravintola – Pub Stallhagen on samassa rakennuksessa kuin Stallhagenin panimo. Pubissa tarjoillaan aina juuri sen hetken parhaista paikallisista raaka-aineista valmistettua herkullista ruokaa. Varaa nyt illallinen sekä majoitus Stalldalen-täysihoitolassa. Pakettihinta sis. majoituksen ja illallisen alkaen 87,50 €/henkilö.

Illallispaketti Park Alandia hotellissa

Ota irti arjesta ja lähde Ahvenanmaalle. Asu viihtyisästi hotellissa keskustassa ja vietä aikaa Maarianhaminan tunnelmallisilla pikkukaduilla. Hinta alk. 85 € /henkilö sis. majoitus ja päivällinen.

Illallispaketti Eckerö Hotellissa

Eckerössä ”Ahvenanmaan aurinkoisella puolella” on mukava Eckerö Hotelli ja hotellin oma ”Elvis” Roland Karlsson. Roland sekä valmistaa herkullisen aterian että viihdyttää hotellivieraita. Varaa nyt hotellin päivällispaketti, sis. 2 ruokalajin päivällinen. Hinta alk. 99,50 €/henkilö.

Spa-loma Ahvenanmaalle

Miten olisi rentouttava kuumakivihieronta ja virkistävä mutanaamio, jonka jälkeen ihana kylpy appelsiinin, laventelin tai muun eteerisen öljyn tuoksuissa. Spa-paketissamme valitset itse missä haluat asua ja me paketoimme sinun toivomustesi mukaisesti matkat, majoituksen ja hoidot.

Auto- ja mp-loma

Ahvenanmaalla ajaminen on ainutlaatuinen elämys – kun tiet ja sillat päättyvät, matka jatkuu saaristolautoilla. Kun haluat tutkia Ahvenanmaata tarkemmin, tutustu edulliseen pakettiimme, alk. 226 €/henkilö.

Rentoudu hotelli Arkipelagissa

Pidä pieni paussi arjessa ja lähde Ahvenanmaalle. Arkipelagin uusitut huoneet tarjoavat nautittavan oleskelun ja merinäköalan Slemmernin lahdelle. Hinta alk. 96 €/henkilö.

Harmoniaa HavsViddenissä

Hemmottele itseäsi ja nauti raikkaasta meri-ilmasta ja hyvästä ruoasta hotelli HavsViddenissa. Hinta alk. 140 €/henkilö.

Kulttuurillinen Ahvenanmaa

Tutustu Maarianhaminan upeaan historiaan ja kulttuuriin. Vieraile Ahvenanmaan Kulttuurihistoriallisessa museossa, Taidemuseossa sekä Merenkulkumuseossa ja koe kunnon kulttuuripläjäys. Hinta alk. 98,50 €/henkilö.

Tapahtumat Ahvenanmaalla

Kesä on tunnetusti Ahvenanmaan kuumien tapahtumien aikaa, vaikka kyllä muinakin vuodenaikoina tapahtuu kivoja asioita. Kevään tulon varma merkki Maarianhaminassa on…

Lapsellinen Ahvenanmaa

Ahvenanmaa on myös lasten matkakohde siinä missä aikuistenkin.

Ahvenanmaalla on hiekkarantoja, seikkailugolfia, riistasafari, palokuntamuseo, onkilaitureuta ja eläimiä taputeltaviksi, eli vaikka mitä mukavaa lapsille perheineen.

Uintiloma koko perheelle

Vauhdikkaita vesileikkejä koko perheelle Mariebadin uimahallissa. Varaa rentouttava uintiloma. Hinta alk. 169 €/ 2 aikuista + 2 lasta/nuorta alle 20 v.

Lasten Maarianhamina

Koko perhe lomailemaan! Vierailee museoon tai mene seikkailugolfaamaan. Perhepaketti 2 aikuista ja 2 lasta alle 12 v. hinta alk. 102 €

Lasten Eckerö

Lähde seikkailulle Eckerön – vieraile Leklandet, Metsästys- ja kalastusmuseo, Riistasafari tai perhepuisto Smart Park joka sopii kaiken ikäisille. Hintaesimerkki 2 aikuista + 2 lasta alk. 148 €

Tapahtumat Ahvenanmaalla

Kesä on tunnetusti Ahvenanmaan kuumien tapahtumien aikaa, vaikka kyllä muinakin vuodenaikoina tapahtuu kivoja asioita. Kevään tulon varma merkki Maarianhaminassa on…

Aktiivinen Ahvenanmaa

Haetko vauhdikkaita päiviä, monia uusia vaikutelmia ja tapahtumia? Siinä tapauksessa – lähde Ahvenanmaalle!

Ahvenanmaata ympäröi hienot kalavedet ja pitkin maakuntaa kiemurtelee fantastisia teitä, upeita viheriöitä unohtamatta.

Golfloma huippuedullisesti lokakuussa

Syksyn kunniaksi golfpaketti Eckerön kentälle huippuhintaan lokakuussa! Pakettiin sisältyy majoitus Pensionat Stalldalenissa ja yksi greenfee Eckerö Golfilla hintaan 70 €/henkilö koko lokakuun ajan.

Käringsundin tarjous golffarille

Svingaamaan! Päätä golfkausi todella edullisesti Ahvenanmaalla ja varaa majoitus Käringsund Resort & Conference-lomakylästä 30 % alennuksella golfpakettia varatessasi! Pakettihinta alk. 121 € / henk. sisältää majoituksen, aamiaisen ja 2 greenfeetä.

Kalastuspaketit

Ahvenanmaa tarjoaa runsaasti erilaisia mahdollisuuksia kalastuksesta kiinnostuneille. Kalastuspaketti mökkimajoituksella alk. 125 €/henkilö.

Golffaa Eckerö Golf-kentällä

Kesällä 2015 uusittu Eckerö Golf sijaitsee vain 30 minuuttia Maarianhaminasta länteen. Vesiesteet ovat uusittu, samoin kuin driving range ja greenit. Hinta 2 päivän golfloma alk. 98 €/henkilö.

Golfia Kustaa Vaasan puutarhassa

Kastelholman kupeessa sijaitsee Ålands Golfklubb ÅGK, jossa pääset pelamaan Kustaa Vaasan entisillä metsästysmailla. Valittavassa on kaksi 18-reikäistä rataa. Golfpaketti 2 päivää alk. 149 €/henkilö.

Pyöräilyloma

Pyöräilyloma on varsinainen klassikko joka sopii kaiken ikäisille. Ahvenanmaalla on loistavia pyöräilyreittejä sekä lyhyitä ja pitempiä retkiä. Hinta 3 päivän pyöläilyloma alk. 261 €/henkilö.

Juoksu- ja urheilukilpailut

Lähde Ahvenanmaalle hakemaan hyvää energiaa! Ahvenanmaa tarjoaa hyötyliikuntaa ja vaativia kilpailuja historiallisessa ympäristössä ja graniitin punaisilla kiemurtelevilla teillä.

Mökki, hotelli tai vieraskoti

Jää vähän pidemmäksi aikaa

Löydä oma suosikkisi