Pakettimatkat

Pakettimatkat

Varaa pakettimatkat nopeasti, helposti ja edullisesti kauttamme.

Valikomastamme löydät juuri sinulle sopivan paketin, olitpa sitten hyvän ruoan ystävä, aktiivisen loman harrastaja tai etsit koko perheelle sopivaa Ahvenanmaan matkaa.

Joulu ja Uusi Vuosi Ahvenanmaalla

Tule hakemaan joulutunnelmaa Maarianhaminasta! Keskustan pieni kävelykatu on saanut kauniin jouluvalaistuksen, puistoissa ja pihoilla kimmeltää ja lämpöiset jouluvalot syttyvät ikkunoihin.

Joulu on mieltä lämmittävää aikaa, nautitaan glögiä ja odotellaan joulupukkia. Varaa jouluinen matka Ahvenanmaalle ja tule tuntemaan joulun saapuvan.

Joulutunnelma Ahvenanmaalla

Tule Ahvenanmaalle hakemaan joulun tunnelmaa! Ahvenanmaalaisilla joulumarkkinoilla voit ostaa kotiin vietäviksi paikallisia käsitöitä, Ahvenanmaalaisia herkkuja ja herkullista jouluruokaa, tunnelmallisessa ympäristössä.

Joulutunnelma ja tapas

Löydä joulun tunnelma ja varaa ihana miniloma Ahvenanmaalle hotelli Arkipelagiin! 2-14 joulukuuta voit nauttia ihania ja jännittäviä joulun herkkuja hotellin ravintolan joulutapas pöydästä. Hinta alk. 96 €/henkilö.

Juhli uutta vuotta hotelli Arkipelagissa

Ota uusi vuosi vastaan Maarianhaminan sydämessä, hotelli Arkipelagissa. Nauti hyvästä ruasta ja tunnelmasta sekä mahtavasta ilotulitukksesta. Hinta alk. 160 €/henkilö sis. yöpyminen ja 5-ruokalajin illallinen.

Näe ja koe Ahvenanmaa

Vaikea sanoa mikä Ahvenanmaalla on parasta.

Kaunis luonto, leppoisa tunnelma ja kiireetön ilmapiiri. Pienimuotoisuus, johon kuitenkin mahtuu paljon elämyksiä. Ihanat rannat, jotka voittavat lasten suosion kesällä ja tarjoavat kalastajalle paratiisin keväällä ja syksyllä. Ehkä juuri siksi – että kaikille löytyy jotain.

Miniloma Maarianhaminassa

Lähde leppoisalle minilomalle Maarianhaminaan. Minilomapaketti sis. 3-ruokalajin illallisen alk. 67.50 €/henkilö.

Spa-loma Ahvenanmaalle

Miten olisi rentouttava kuumakivihieronta ja virkistävä mutanaamio, jonka jälkeen ihana kylpy appelsiinin, laventelin tai muun eteerisen öljyn tuoksuissa. Spa-paketissamme valitset itse missä haluat asua ja me paketoimme sinun toivomustesi mukaisesti matkat, majoituksen ja hoidot.

Kulttuurillinen Ahvenanmaa

Tutustu Maarianhaminan upeaan historiaan ja kulttuuriin. Vieraile Ahvenanmaan Kulttuurihistoriallisessa museossa, Taidemuseossa sekä Merenkulkumuseossa ja koe kunnon kulttuuripläjäys. Hinta alk. 96,50 €/henkilö.

Auto- ja mp-loma

Ahvenanmaalla ajaminen on ainutlaatuinen elämys – kun tiet ja sillat päättyvät, matka jatkuu saaristolautoilla. Kun haluat tutkia Ahvenanmaata tarkemmin, tutustu edulliseen pakettiimme, alk. 229 €/henkilö.

Rentoudu hotelli Arkipelagissa

Juhlista syksyn tuloa matkalla Ahvenanmaalle. Arkipelagin uusitut huoneet tarjoavat nautittavan oleskelun ja merinäköalan Slemmernin lahdelle. Hinta alk. 96 €/henkilö.

Harmoniaa HavsViddenissä

Hemmottele itseäsi ja nauti raikkaasta meri-ilmasta ja hyvästä ruoasta hotelli HavsViddenissa. Hinta alk. 130 €/henkilö.

Ylellinen illallispaketti

Viihtyisät ravintolat, Nautical, Indigo ja Smakbyn tarjoavat maistuvia makuelämyksiä tunnelmallisessa ympäristössä. Hinta alk. 88 €/henkilö.

Illallispaketti Park Alandia hotellissa

Ota irti arjesta ja lähde Ahvenanmaalle. Asu viihtyisästi hotellissa keskustassa ja vietä aikaa Maarianhaminan tunnelmallisilla pikkukaduilla. Hinta alk. 85 € /henkilö.

Tapahtumat Ahvenanmaalla

Kesä on tunnetusti Ahvenanmaan kuumien tapahtumien aikaa, vaikka kyllä muinakin vuodenaikoina tapahtuu kivoja asioita. Kevään tulon varma merkki Maarianhaminassa on…

Lapsellinen Ahvenanmaa

Ahvenanmaa on myös lasten matkakohde siinä missä aikuistenkin.

Ahvenanmaalla on hiekkarantoja, seikkailugolfia, riistasafari, palokuntamuseo, onkilaitureuta ja eläimiä taputeltaviksi, eli vaikka mitä mukavaa lapsille perheineen.

Perhepaketti Hotelli Arkipelagiin

Vietä ihastuttava lyhytloma tai viikonloppu lasten kanssa Maarianhaminassa, hotelli Arkipelagissa. Nauti syysilmasta ja meren läheisyydestä, tule perheen kanssa tutustumaan Itämeren omaan pikku paratiisiin. Pakettihinta alk. 140 €/ 4 hengelle.

Uintiloma koko perheelle

Vauhdikkaita vesileikkejä koko perheelle Mariebadin uimahallissa. Varaa rentouttava uintiloma. Hinta alk. 169 €/ 2 aikuista + 2 lasta/nuorta alle 20 v.

Lasten Maarianhamina

Koko perhe lomailemaan! Uimaan, museoon tai seikkailugolfaamaan. Perhepaketti 2 aikuista ja 2 lasta alle 12 v. hinta alk. 163 €

Lasten Eckerö

Lähde seikkailulle Eckerön – vieraile Leklandet, Metsästys- ja kalastusmuseo, Riistasafari tai perhepuisto Smart Park joka sopii kaiken ikäisille. Hintaesimerkki 2 aikuista + 2 lasta alk. 170 €

Aktiivinen Ahvenanmaa

Haetko vauhdikkaita päiviä, monia uusia vaikutelmia ja tapahtumia? Siinä tapauksessa – lähde Ahvenanmaalle!

Ahvenanmaata ympäröi hienot kalavedet ja pitkin maakuntaa kiemurtelee fantastisia teitä, upeita viheriöitä unohtamatta.

Kalastuspaketit

Ahvenanmaa tarjoaa runsaasti erilaisia mahdollisuuksia kalastuksesta kiinnostuneille. Kalastuspaketti mökkimajoituksella alk. 133 €/henkilö.

Pyöräilyloma

Pyöräilyloma on varsinainen klassikko joka sopii kaiken ikäisille. Ahvenanmaalla on loistavia pyöräilyreittejä sekä lyhyitä ja pitempiä retkiä. Hinta 5 päivän pyöläilyloma alk. 251 €/henkilö.

Golffaa Eckerö Golf-kentällä

Kesällä 2015 uusittu Eckerö Golf sijaitsee vain 30 minuuttia Maarianhaminasta länteen. Vesiesteet ovat uusittu, samoin kuin driving range ja greenit. Hinta 2 päivän golfloma alk. 98 €/henkilö.

Golfia Kustaa Vaasan puutarhassa

Kastelholman kupeessa sijaitsee Ålands Golfklubb ÅGK, jossa pääset pelamaan Kustaa Vaasan entisillä metsästysmailla. Valittavassa on kaksi 18-reikäistä rataa. Golfpaketti 2 päivää alk. 98 €/henkilö.

Juoksu- ja urheilukilpailut

Lähde Ahvenanmaalle hakemaan hyvää energiaa! Ahvenanmaa tarjoaa hyötyliikuntaa ja vaativia kilpailuja historiallisessa ympäristössä ja graniitin punaisilla kiemurtelevilla teillä.

Mökki, hotelli tai vieraskoti

Jää vähän pidemmäksi aikaa

Löydä oma suosikkisi