Luokkaretket

Luokkaretket

Ahvenanmaa sijaitsee Ruotsin ja Suomen välissä, lähellä mutta kuitenkin kuin ulkomailla. Kauniit maisemat, kiinnostava historia ja lukuisat mahdollisuudet erilaisiin toimintoihin tekee Ahvenanmaasta ikimuistettavan koulumatkan kohde.

Ahvenanmaalla on vankat merenkulkuperinteet, joihin kannattaa tutustua. Voitte vierailla museolaiva Pommernilla, joka on maailman ainoa alkuperäinen asussaan säilytetty nelimastoparkki. Kerro toiveenne, niin ideoidaan ja luodaan yhdessä juuri teille sopiva luokkaretki Ahvenanmaalle.

Peruspaketti

Mikäli teillä on ainoastaan pari päivää aikaa luokkaretkellänne, mutta haluatte kuitenkin oppia tuntemaan Ahvenanmaata, on tämä ohjelma teitä varten. Hinta alk. 82 €/henkilö.

Saaristoelämää, leikkiä ja historiaa

Frisbeegolfia Lappoossa, historiaa Bomarsundissa, SmartPark ja Paintboll Eckerössä, shoppailua Maarianhaminassa, jaa-a mitäpä muuta voisi luokkaretkeltä toivoa? Hinta alkaen 254 €/henkilö.

Ahvenanmaan historiaa

Näe Oolannin sodan aikainen Bomarsundin linnoitus tykkeineen ja maailmankuulu 1700-luvulta peräisin oleva aito merirosvolippu merenkulkumuseossa Maarianhaminassa. Hinta alk. 137 €/henkilö.

Saaristo ja kylpylä

Seikkailuja ja elämyksiä saaristossa. Saaristosta pääsette nauttimaan parhaiten matkustamalla Ahvenanmaalle pienillä, viihtyisillä saaristolautoilla. Hinta alk. 151 €/henkilö.

Seikkailua merellä ja kalliolla

Luokkaretki Ahvenanmaalle on sekä opettava että hauska. Koe muistorikas oleskelu rauhallisessa ja kauniissa saaristomaisemassa. Hinta alk. 174 €/henkilö.

Eteläinen saaristoreitti

Haluatteko kokeilla miltä tuntuisi elää saaristossa? Koe kaunis ja karu ulkosaaristo Kökar – Saaristolautta vie koko kouluryhmä Kökariin ja manner-Ahvenanmaalle. Hinta alk. 137 €/henkilö.

Pohjoinen saaristoreitti

Historiallinen kuningatar Kristiinan postitie kulki Tukholmasta Pietariin.Reitin varrelle jääviin nähtävyyksiin kuuluvat muiden muassa Kastelholman linna.

Lisätoimintoja

Muista varata lisätoiminta matkavarauksesi yhteydessä! Ehdotukset ovat esimerkkejä lisäohjelmista, joita järjestämme mielellään teille niin halutessanne.

Opashinnat ja kuljetukset

Lähtekää koko porukalla tutustumaan saareen! Ahvenanmaalla on lähes 60 paikallisopasta ja opastusta voi saada 11 eri kielellä.