Ryhmämatkat

Ryhmämatkat

Varaa jokin valmiista ryhmämatkoistamme tai tilaa matka ja ohjelma toiveitteesi mukaan.

Kerro toiveesi, niin ideoidaan ja luodaan yhdessä juuri teille sopiva ryhmämatka Ahvenanmaalle. Ahvenanmaalla voit vierailla parin päivän intensiivisellä pikavisiitillä tai nauttia kauniista saaristosta ja manner-Ahvenanmaasta pidemmän oleskelun aikana.

Pikavisiitti Ahvenanmaalle

Kerää porukka ja lähde lomalle! Lyhyt visiitti mielenkiintoiseen Maarianhaminan merenkulkukaupunkiin. Hinta alk. 119 €/henkilö.

Myrskyluodon Maija

Kaikki varmasti tietävät Myrskyluodon Maijan mutta mistä kaikki sai alkunsa? Lähde mukaan ikimuistoiselle saaristoseikkailulle kirjailija Anni Blomqvistin maailmaan! Hinta alkaen 313 €/henkilö.

Käsityö ja puutarha

Lähde kiinnostavalle matkalle tutustumaan puutarhoihin, käsitöihin ja kotoisiin kahviloihin. Hinta alk. 227 €/henkilö

Pohjoinen saaristoreitti

Seuraa kuningatar Kristiinan postitietä. Reitti kulkee maailman kauneimman, pienten saarin ja luotojen muodostaman saariston halki. Hinta alk. 182 €/henkilö.

Eteläinen saaristoreitti

Koe kaunis ja karu ulkosaaristo Kökar – Saaristolautta vie koko ryhmä Kökariin ja manner-Ahvenanmaalle. Hinta alk. 185 €/henkilö.

Ahvenanmaa ja Uppsala

Ahvenanmaa ja Uppsala, tee kaikki vain kolmen päivän matkassa! Tässä ehdotus Ahvenanmaanpaketista, joka sisältää myös vierailun Uppsalaan Ruotsissa.

Kokouspaketti Hotelli Arkipelag ja Alandica

Ahvenanmaalle on helppo tulla ja se on jopa hieman eksoottinen tuletpa lännestä tai idästä. Hinta alkaen 228 €/henkilö.

Taiteiden Ahvenanmaan

Ota mukaasi taiteesta kiinnostuneet ystävät tai taideyhdistyksen jäsenet ja lähtekää yhdessä tälle kiehtovalle matkalle taiteen maailmaan. Hinta alk. 152 €/henkilö.

Opashinnat ja kuljetukset

Lähtekää koko porukalla tutustumaan saareen! Ahvenanmaalla on lähes 60 paikallisopasta ja opastusta voi saada 11 eri kielellä.

Lisätoimintoja

Muista varata lisätoiminta matkavarauksesi yhteydessä! Ehdotukset ovat esimerkkejä lisäohjelmista, joita mielellämme järjestämme teille niin halutessanne.