Vaellus

Pyhiinvaellus Pohjoismaissa

Pyhiinvaellus Pyhän Olavin jalanjäljissä 10-15.8.2019

Tule mukaan Pyhiinvaellukselle

Matkamme alkaa Turun Tuomiokirkolta ja päättyy Kökariin. Ryhmään mahtuu 10 vaeltajaa ja suomenkielinen vaellusjohtaja Nina Söderlund

Tule mukaan pyhiinvaellukselle 10.-15.8.2019! Matkamme alkaa Turun Tuomiokirkolta ja päättyy Kökariin. Ryhmään mahtuu 10 vaeltajaa ja suomenkielinen vaellusjohtaja Nina Söderlund

Pyhiinvaellus Pyhän Olavin jalanjäljissä 10-15.8.2019

PÄIVÄ 1. Tapaamme Turun Tuomiokirkolla ja aloitamme matkan laivalla M/S Fanny Turusta Nauvoon. Teemme lyhyen vierailun Pyhän Olavin kirkkoon Nauvossa jossa jaamme osallistujille Pyhiinvaelluslipukkeet. Nauvossa on mahdollisuus syödä lounasta ja ostaa tarvikkeita ennen vaellusta kohti illan päämäärää, Grännäs B&B. Yhteinen illallinen.

PÄIVÄ 2. Aamiaisen jälkeen vietämme koko päivän luonnossa. Lounas Samlaxin suolla piknik-tyyliin. Iltapäivällä saavumme seuraavaan majoitukseen, Kaptensgården Risiksen kylässä. Sauna on lämmin ja syömme yhteisen illallisen.

PÄIVÄ 3. Vaellamme kohti Korppoon kirkkoa ja kävelemme (tai kuljemme bussilla) seuraavaan majoitukseen, Faffas B&B, Korppoossa. Illalla syömme pyhiinvaellusillallisen hotelli Nestorin ravintolassa Backpocket.

PÄIVÄ 4. Jätämme Turunmaan ja jatkamme kohti Ahvenanmaata. Varhaisen aamiaisen jälkeen vaellamme n. 5 km Galtbyn lauttasatamaan. Kuljemme lautalla Kökariin (2,5 t.). Vierailemme Hamnön kappelin ja keskiaikaisen fransiskaaniluostarin raunioilla sekä Kökarin kirkossa. Viimeisen yhteisen yön vietämme hotelli Brudhällissä ja nautimme 3-ruokalajin päätöspäivällisen.

PÄIVÄ 5. Aamiaisen jälkeen kotimatka takaisin Galtbyhyn tai Långnäsiin manner-Ahvenanmaalle.

 

EUR 550

Paketti sisältää:

  • M/S Fanny, matkalipun
  • majoitukset: Grännäs B&B, Kaptensgården, Faffas B&B, Hotelli Brudhäll useamman hengen huoneessa ja päivällinen. Aamiaiset ja mahdollisuus matkaeväspakettiin.
  • vaellusjohtajan palvelut

 

Tervetuloa!

https://www.google.com/maps/d/viewer?mid=1XnPtlk-kLnFqKeNqT4VaG0VUQd4&ll=60.16371033290748%2C21.691482737342767&z=11

Vieritä ylös