Svinö stugby
Svinö stugby
Svinö stugby
Svinö stugby
Svinö stugby
Svinö stugby
Svinö stugby
Svinö stugby
Mökit Mökit ja eremiittimökit Mökit

Svinö stugby

Svinö mökkikylä sijaitsee itäisellä Ahvenanmaalla Lumparlandin kunnan Svinössä. Mökkikylästä löytyy erilaisia mökkejä joissa on noin 70 vuodetta. On sekä tavallisia campingmökkejä sekä korkealaautuisia taloja jossa on täysin varusteltu keittiö.

Mökkikylän vastaanotto sijaitsee kahvilassamme, joka on avoinna päivittäin kesä-elokuussa. Täältä voit ostaa yksinkertaisempia päivittäistavaroita, maistella kahvia, ostaa aamiaista tai lounasruokaa. Aamiainen maksaa 9,50 € / henkilö, ja se tulee tilata viimeistään päivää etukäteen.

Baarilla on täysi palveluoikeus. Täältä voit myös varata kalastusmatkan, kajakkimatkan tai pyöräretken. Ilmainen Wi-Fi on saatavilla kahvilassamme, Waterfront Villassa ja kaikissa Seaside Villas -majoituspaikoissa.

Svinö Stugby on suosittu perheiden keskuudessa, luonto houkuttelee monia aktiviteetteja, kuten patikointia, melontaa ja pyöräilyä. Meillä on 9-reikän frisbee-golf rata. Voit tutustua kauniisiin saariin läheisissä Föglön, Sottungan ja Kökarin saaristokunnissa yksin. Meillä on myös polkupyörän ja kajakin vuokraus. Kajakit tulee tilata etukäteen.

Alue on erityisen suosittu kalastuksen ja metsästyksen harrastajien keskuudessa. Täältä sinulla on mahdollisuus varata oma opas, joka auttaa sinua löytämään parhaat kalavesit ja viemään sinut erilaisiin ulkoiluaktiviteetteihin, kuten perhokalastukseen, melontaan ja jousiammuntaan. On mahdollista lainata soutuvene.

Lemmikit ovat tervetulleita, jos ostat Loppusiivous 65 € Seaside Villasta ja 95 € Waterfront Villasta. Makuusaleissa ei veloiteta.

Ympäristö on saariston korostettua, saaret ja sileät kalliot ympäri. Mökkien vieressä on kaksi rantaa, iso grillialue ja sauna, jossa tikkaat.