Susannes B&B
Susannes B&B
Susannes B&B
Susannes B&B
Susannes B&B
Susannes B&B
Susannes B&B
Majoitus Hotellit, B&B, huoneistot, leirintäalueet Aamiaismajoitus

Susannes B&B

Susannen bed & breakfast sijaitsee kauniissa vuosisadan vaihteen talossa vuodelta 1897. Talo sijaitsee Frebbenbyssä, Hammarlandissa.

Susannes B&B: ssä on upea puutarha, jossa on monia erilaisia ​​kukkia ja pensaita, puutarhahuoneita / patioita, joissa voit nauttia aamiaisen tai miksi et lukisi kirjaa riippumatossa!

Talolla on jännittävä historia. Venäläinen merenkulkukauppias Sittkoff toi tämän talon Venäjältä ja rakensi sen Frebbenbyssä - Hammarlandissa lomakohteekseen.
Sen jälkeen talossa oli maalaiskauppa, posti ja paljon muuta, kunnes se myytiin yksityisasuntoksi.
Nykyään talossa on kolme kahden hengen huonetta, jotka on sisustettu romanttiseen tyyliin kukkatapeteilla ja katoksilla, joissa on suuret mukavat vuoteet. Jokaisessa huoneessa on oleskelualue tai sohva.

Majoituspaikka sijaitsee keskeisellä paikalla tien vieressä, ja bussipysäkki on lähellä. Pyörätie ja vaellusreitti kulkevat aivan hotellin ulkopuolella. Etäisyys Eckeröön 8,5 km ja Maarianhaminaan 22 km.

Lähellä mukavaa uimapaikkaa noin 1,3 km ja merta noin 900 metriä. Ruokakauppa on kadun toisella puolella.

Susannen B&B on avoinna ympäri vuoden.
Majoitus ei sovi pienille lapsille, koska talo on lähellä kahta tietä ja B&B -huoneisiin on jyrkät portaat. Alle 12 -vuotiaat lapset ovat tervetulleita.
Lemmikit eivät ole sallittuja.