Pyöräile Ahvenanmaalla

PYÖRÄILYPAKETTI

Ahvenanmaa on polkupyöräilijän paratiisi

Meiltä löytyy parhaat pyöräilypaketit sinulle ja ystävillesi!

Ahvenanmaa on polkupyöräilijän paratiisi missä löytyy useita hyviä pyöräilyreittejä. Voit  käyttää oma pyörää tai vuokrata.

Kahden päivän pyöräilypaketti Maarianhaminassa

Pyöräile oikotietä saaristoon Maarianhaminasta. Nautit hienoista merellisistä maisemista polkiessasi Järsön kauniita teitä pitkin. Poikkea vaikka jäätelöllä kodikkaassa Café Stickstugan kahvilassa, ja yövy pienessä mökissä meren äärellä.

Pyöräilypakettiin kuuluu polkupyörä kahdelle päivälle, yöpyminen Fågelvikin B&B majoituksessa sisältäen aamiaisen ja vuodevaatteet, sekä meno paluu laivamatkat Turusta tai Tukholmasta. Polkupyörän saat Maarianhaminan laivaterminaalissa. Pyöräilykartta sisältyy hintaan.

Kahden hengen matkapaketti 114 € per henkilö

Pyöräile Ahvenanmaan kiertotie, neljä päivää

Tämän reitin kuljet omalla polkupyörällä, ja pyöräilet Ahvenanmaan pohjoista saaristoa pitkin. Ensimmäinen yöpyminen on Pellaksen majatalossa, mikä sijaitsee Lappoon saarella Brändön kunnassa. Lautalla jatketaan Vårdön Hummelvikiin mistä poljetaan länteen päin. Matkalla näkyy muun muassa Bomarsundin linnanrauniot, Kastelholman ulkomuseo, Jan Karlsgården, Kastelholman linna sekä Michael Björklundin suosittu Smakbyn ravintola.

Yöpyminen Kastelholman majatalossa. Sieltä matka jatkuu pohjoiseen päin Saltvikin ja Finströmin kuntien kautta Grelsbyn kylään, missä voit käydä vierailulla Pub Stallhagenin panimoravintolassa. Yöpyminen Pub Stallhagenin naapurissa, Pensionat Stalldalenin tiloissa. Pakettiin sisältyy kolme yöpymistä sisältäen vuodevaatteet ja aamiaiset, sekä matkaliput Ålandstrafikenin saaristolautoilla Turun saaristosta. Kotimatka tehdään laivalla Maarianhaminasta Turkuun tai Tukholmaan. Pyöräilykartta sisältyy hintaan.

Kahden hengen matkapaketti 234 € per henkilö

Kierrä läntinen Ahvenanmaa pyörällä, viisi päivää

Reitti alkaa ja loppuu Maarianhaminassa. Kun olet saapunut Maarianhaminaan laivalla ja hakenut polkupyöräsi terminaalista, ehdit nähdä vähän kaupunkimaisemia ennen kuin poljet länteen päin ja saavut Djurviks Gästgårdiin Jomalassa. Täällä voit nauttia merellisestä rauhasta ennen kuin matka jatkuu Eckeröhön, mitä usein kutsutaan Ahvenanmaan turistikunnaksi. Eckeröstä löytyy muun muassa kahviloita, rantoja ja museoita. Yöpyminen mökissä Käringsund Resort & Conference saaristokylässä. Voit valmistaa oman ateriasi, tai käydä viereisessä Käringsundin ravintolassa syömässä. Seuraavana päivänä matka jatkuu kauniita ja kiemurtelevia teitä pitkin Hammarlandiin, ja siellä Skarpnåtön pyörälautta satamaan. Kannattaa olla ajoissa liikkeellä, koska lautta joka kulkee Skarpnåtön ja Getassa sijaitsevan Hällön välillä, lähtee kello 11:00. Getassa tutustutaan Getabergen nimiseen paikkaan, missä voi vaellusreittejä pitkin käydä katsomassa luolia, tai sitten vaan nauttia mahtavasta näkymästä minkä Norrhavet tarjoaa. Yöpyminen Soltunassa mökissä, aamiainen tarjoillaan Soltunan ravintolassa. Matka jatkuu kohti Godbyta, pohjoisen Ahvenanmaan keskusta, ja siellä yöpyminen Ålands Idrottscenterin hostelissa. Viimeisenä päivänä poljet Maarianhaminaan terminaaliin ja luovutat pyörän, minkä jälkeen laiva vie sinut takaisin Turkuun tai Tukholmaan. Pyöräilykartta sisältyy hintaan.

Kahden hengen matkapaketti 311 € per henkilö

Pidämme oikeuden muutoksiin. Mikäli vapaita huoneita ei löydy, varaamme vaihtoehtoisen majoituksen. Reitit voi ajaa myös toisinpäin.

Vieritä ylös