Pakettimatkat

Varaa unelmalomasi helposti ja vaivattomasti meidän kautta ja koe Ahvenanmaan parhaat palat!

Börja med att uppleva den gamla sjöfartsstaden Mariehamn med de små gatorna och glimten av havet var man än är. Upplev den magnifika naturen med röd granit, havtornsbuskar längs strandlinjen och magiska solnedgångar. Boka någon av våra färdiga paketresor för att få den maximala upplevelsen av Åland under er vistelse.

Pyöräpaketti - kun tie on määränpää

Koe Ahvenanmaa pyöränsatulasta käsin. Matkaa pitkin punaisia graniitteitä läpi kylien, metsien, kulttuuri- ja merimaisemien. Lyhyiden välimatkojen ansiosta ehdit kokea paljon jo parissa päivässä. Ota mukaan ystävä ja lähde seikkailulle. Pyöräpaketti alk. 136 €/henk.

Miniloma Maarianhaminassa

Koe Maarianhamina! Merellinen kaupunki täynnä shoppailua, viihdettä ja kauniita maisemia vain kivenheiton päässä hotellilta. Varaa miniloma majoituksella ja 3-ruokalajin saaristolaisillallisella alk. 88,70 €/henk.

Kalastuspaketti

Ahvenanmaa on kalamiehen paratiisi, vuoden ympäri niin aloittelijalle kuin ammattilaiselle. Valitse majoituksesi ja kalasta itse tai oppaan kanssa. Kalastuspaketti 3 päivää sis mökkimajoitus alk. 161,50 €/henk.

 

Golf

Golf Ahvenmaalla

Tarjoamme Åland Golf Club ja Eckerö Golf Club, autamme teidät varaamaan oman golf paketin.

Loma Maarianhaminassa

Hotellit Ahvenanmaalla ovat pienet ja perheelliset. Voimme laittaa kultareunan jokapäiväiseen elämään, varaamalla pari päivää Maarianhaminassa tai maaseudulla.

Vieritä ylös