CBIS 6204256
CBIS 6204257
CBIS 6204259
Mökit Mökit ja eremiittimökit Mökit

Långvikens stugor, Villa Stenudda

Långvikenin mökit sijaitsevat suojaisan merenlahden rannalla Bastön kylässä Finströmin kunnassa n. 32 km:n päässä Maarianhaminasta.

Meillä on seitsemän erilaista mökkiä, joiden laatuluokitus on kolmesta viiteen tähteen. Mökit soveltuvat koosta riippuen 2–8 hengelle. Useimmista mökeistä on upea merinäköala ja oma ranta, jossa odottavat laituri ja soutuvene. Veneellä voi tehdä retkiä läheisille saarille. Läheisyydestä löytyy runsaskalaisat vedet (yli 20 km2).

Långvikenissä sinulla on tilaisuus nauttia luonnonrauhasta ja hiljaisuudesta. Kesäiltaisin kuuluu ainoastaan aallot ja linnunlaulu. Suurin osa vieraistamme on kanta-asiakkaita, jotka palaavat vuosittain. Omistaja asuu alueella ja auttaa mielellään tarvittaessa. Voimme myös kertoa mielenkiintoisista aktiviteeteistä.

Etäisyydet: Rantaan 10–70 m. Naapuriin 20–50 m. Ravintola 4 km. K-market, S-market, huoltoasema, pankki, posti (Godby) 16 km. Golfrata 22 km. Maarianhaminaan 32 km ja Eckeröön 45 km.

VILLA STENUDDA *****

Långvikenin uusi 5 tähden luksus-lomatalo, Villa Stenudda sijaitsee Långvikenin entisen mökki 3:n paikalla ja otetaan käyttöön toukokuussa 2018. Lomatalossa 120 m2 on kolme tilavaa makuuhuonetta (2+2+2), valoisa olohuone, hyvin varusteltu tupakeittiö, sähkösauna merinäköalalla, 2 WC:tä ja tilava kylpyhuone. Katettu 60 m2 terassi ja isot ikkunat lounaaseen tarjoavat upean näköalan.

Villa Stenuddalla sijaitsee erinomaisella paikalla niemen lounaisosassa vain 18 metrin päässä omasta rannasta, jossa lapsiystävällinen hiekkaranta, rantakallio, kelluva laituri, uimaportaat ja venepaikka sekä kalanperkauspöytä juoksevalla vedellä. Pihalla ruohomatto. Hiiligrilli ja terassikalusteet.

● 120 m2 + terassi 60 m2. Grilli.
● Tilaa 6 aikuiselle ja pienille lapsille (0-6 v. maksuton). Ei lisävuoteita. Lastensänkyä ja -tuolia voi lainata.
● 3 makuuhuonetta (2+2+2 sänkyä) ja tilava olohuone, jossa mm. takka, TV (SVT + YLE), DVD, radio. WIFI
● 2 WC:tä, kylpyhuone, jossa 2 suihkua ja sähkösauna. Pyykinpesukone.
● Hyvin varausteltu keittiö, josta löytyy mm. induktiohella + uuni,
tuuletin, jääkaappi/pakastin, astianpesukone, mikro, kahvin- ja vedenkeitin, leivänpaahdin ym.
● 40–60 m lähimpään naapuriin, ei suoraa näkyvyyttä.

Laajat kalastusalueet (20 km2) mökin tuntumassa. Välitämme
kalastusluvat (12–30 €/vko/henk). Omalla alueellamme ilmainen kalastus (pieni alue). Mökkivuokraan sisältyy vene. Moottoreita (4 ja 10 hv) ja isompaa venettä 40 hv moottorilla voi vuokrata erikseen.