CBIS 4724719
Långvikens stugor, mökki 6
Långvikens stugor, mökki 6
Långvikens stugor, mökki 6
Långvikens stugor, mökki 6
Långvikens stugor, mökki 6
Långvikens stugor, mökki 6
Långvikens stugor, mökki 6
Mökit Mökit ja eremiittimökit Mökit

Långvikens stugor, mökki 6

Långvikenin mökit sijaitsevat suojaisan merenlahden rannalla Bastön kylässä Finströmin kunnassa n. 32 km:n päässä Maarianhaminasta. Meillä on seitsemän erilaista mökkiä, joiden laatuluokitus on kolmesta viiteen tähteen. Mökit soveltuvat koosta riippuen 2-8 hengelle. Useimmista mökeistä on upea merinäköala ja oma ranta, jossa odottaa laituri ja soutuvene. Veneellä voi retkeillä läheisille saarille. Läheisyydessä löytyy runsaat kalaisat vedet (yli 20 km2).

Långvikenissä sinulla on tilaisuus nauttia luonnonrauhasta ja hiljaisuudesta. Kesäiltaisin kuuluu ainoastaan aallot ja linnunlaulu. Suurin osa vieraistamme on kanta-asiakkaita, jotka palaavat vuosittain. Isäntä asuu alueella ja auttaa mielellään tarvittaessa. Voimme myös kertoa mielenkiintoisista aktiviteeteistä.

Etäisyydet: Rantaan 10–70 m. Naapuriin 20–50 m. Ravintola 4 km. K-market, S-market, huoltoasema, pankki, posti (Godby) 16 km. Golfrata 22 km. Maarianhaminaan 32 km.

MÖKKI 6 ****
Tämä mökki on oikein tilava (alkuperäinen vanha paja). Lapsiystävällinen ympäristö, iso nurmikkopiha.

● 65 m2 , kalusteryhmä pihalla, grilli.
● hyvinvarustettu keittiö mistä löytyy kaikki mukavuudet - esim. astianpesukone.
● 3 makuuhuonetta (2+2+1 vuodetta) (+1-2 lisävuodetta/sohva)
● Maksuton WIFI, TV, DVD ja radio.
● WC. Suihkuhuone + pyykkikone.
● avotakka
● Rantaan 70 m - veneranta ja lasten hiekkaranta. Isäntäväkeen 50 m.
● yleinen sauna on käytävissä (maksuton)
● Rajoitettu merinäköala.

Kaikissa mökeissä on hyvinvarustettu keittiö, josta löytyy liesi, uuni, jääkaappi, pakastin (kolmesta mökistä löytyy myös astian- ja pyykinpesukone), mikro, kahvinkeitin, vedenkeitin, leivänpaahdin ja kaikki astiat, radio, TV. Lähes jokaisella mökillä on isot terassit sekä oma ranta ja laituri. Venevajan yhteydessä on iso laituri käytettävissä. Perkauskatos ja savustusuuni. Vieressä on pieni hiekkaranta lapsille. Lastensänky ja ruokatuoli lainattavissa (varaa etukäteen). Isäntäväellä on kaksi kissaa. Tietysti teidänkin lemmikit ovat tervetulleita.