Långvikens stugor, mökit 1-2
Långvikens stugor, mökit 1-2
Långvikens stugor, mökit 1-2
Långvikens stugor, mökit 1-2
Långvikens stugor, mökit 1-2
Långvikens stugor, mökit 1-2
Långvikens stugor, mökit 1-2
CBIS 6204262
Mökit Mökit ja eremiittimökit Mökit

Långvikens stugor, mökit 1-2

Långvikenin mökit sijaitsevat suojaisan merenlahden rannalla Bastön kylässä Finströmin kunnassa n. 32 km:n päässä Maarianhaminasta. Meillä on seitsemän erilaista mökkiä, joiden laatuluokitus on kolmesta viiteen tähteen. Mökit soveltuvat koosta riippuen 2–8 hengelle. Useimmista mökeistä on upea merinäköala ja oma ranta, jossa odottaa laituri ja soutuvene. Veneellä voi retkeillä läheisille saarille. Läheisyydessä löytyy runsaat kalaisat vedet (yli 20 km2).

Långvikenissä sinulla on tilaisuus nauttia luonnonrauhasta ja hiljaisuudesta. Kesäiltaisin kuuluu ainoastaan aallot ja linnunlaulu. Suurin osa vieraistamme on kanta-asiakkaita, jotka palaavat vuosittain. Isäntä asuu alueella ja auttaa mielellään tarvittaessa. Voimme myös kertoa mielenkiintoisista aktiviteeteistä.

Etäisyydet: Rantaan 10–70 m. Naapuriin 20–50 m. Ravintola 4 km. K-market, S-market, huoltoasema, pankki, posti (Godby) 16 km. Golfrata 22 km. Maarianhaminaan 32 km.

MÖKIT 1 & 2 ****
Mökki 1 sijaitsee kalliolla (ei lapsiystävällinen) ja mökki 2:lla on nurmikkopiha ja pieni hiekkaranta. Mökit ovat samanlaisia ja molemmilla on upea merinäköala lounaaseen.

● mökin pinta-ala 44 m2. Kaksi makuuhuonetta (2+2). 1 lisävuode olohuoneessa. Sähkölämmitys.
mökin pinta-ala 44 m2.Kaksi makuuhuonetta (2+2). 1 ylim.vuode olohuoneessa.
● TV (Yle, SVT), radio. Wifi-mahdollisuus.
● hyvin varustettu keittiöosasto: sähköliesi uuneineen, tuuletin, jääkaappi, pakastin, kahvi- ja vedenkeitin, mikro, leivänpaahdin.
● suihku, WC
● terassi kalusteineen. Hiiligrilli.
● hintaan sis.oma vene (Lami 415) v. 21-35.
● sähkösauna alueella (hintaan sis. 3 t/vko), pyykinpesukone käytettävissä saunassa.
● kalanperkauskatos/ juokseva vesi/valoitus. Savustusuuni.
● laajat kalastusalueet, (20 km2) Välitämme kalastuslupia (15, 20 tai 30 €/vko).
● pikkuruinen uimaranta venevajan tuntumassa (30-50 m), iso laituri.
● Etäisyydet: ranta 30 m, naapuri 20 m (mökki 1-2), ravintola 4 km, K-market, S-market, apteekki 16 km, Maarianhamina 32 km.

Kaikissa mökeissä on hyvinvarustettu keittiö, josta löytyy liesi, uuni, jääkaappi, pakastin (kolmesta mökistä löytyy myös astian- ja pyykinpesukone), mikro, kahvinkeitin, vedenkeitin, leivänpaahdin ja kaikki astiat, radio, TV. Lähes jokaisella mökillä on isot terassit sekä oma ranta ja laituri. Venevajan yhteydessä on iso laituri käytettävissä. Perkauskatos ja savustusuuni. Vieressä on pieni hiekkaranta lapsille. Lastensänky ja ruokatuoli lainattavissa (varaa etukäteen). Isäntäväellä on kaksi kissaa. Tietysti teidänkin lemmikit ovat tervetulleita.