Mökit Mökit ja eremiittimökit Mökit

Karlbergs Fritidsstugor, Björkvik

Karlbergin lomamökeissä, Eckerössä, on kaksi mökkikylää. Backebo ja Björkvik. Kaikenkaikkiaan 11 mökkiä. Mökkien varustustaso takaa mukavan asumisen.

Molemmat mökkikylät sijaitsevat kauniilla paikalla lähellä merta. Mökit ovat hyvin hoidetut ja niiden taso on korkea. Ympäristö on vihreää ja varsinkin keväällä on luonto oiken kaunista. Mökkikylät ovat lapsiystävällisiä. Alueella on keinut ja hiekkalaatikko. Uimaranta lähellä.
Läheiset kalavedet ovat tunnetut urheilukalasajille. Metsissä voi tehdä kävelyretkiä, marjastaa ja sienestää. Aikaisin aamulla ja myöhään illalla voi hyvällä onnella nähdä metsäkauriita ja hirviä! Lähistöllä on myös runsaasti hienoja teitä kuntoilijoille pyöräilyä ja vaellusta varten. Jos olet kiinnostunut linnuista niin Eckerö on lintuparatiisi.

* Kuvat Eckerö Linjen

BJÖRKVIK STUGBY
Mökkikylään kuuluu viisi erittäin mukavaa mökkiä metsän ja veden äärellä lähellä merta, rantaa ja saunaa, noin 50-250 m. Erinomainen sijainti urheilukalastajille. Jokaisen mökin vuokraan kuuluu soutuvene. Lisäveneitä ja perämoottoreita voi vuokrata, pelastusliivit kuuluvat varustukseen.

Mökkikylässä myydään kalastuskortteja. Matkaa Maarianhaminaan on noin 38 km. Berghamniin, huoltoasemalle, nähtävyyksiin ja ravintoloihin on noin 7 – 8 km. Alueella on vieraille oma pesutupa.

Mökki A: Koko 45 m/2, 4-6 henkilöä. Olohuoneessa avotakka tai kamiina. Kaksi makuuhuonetta, suihku/wc ja sähkölämmitys. Tv, radio ja ulkogrilli. Pienessä keittiössä jääkaappi/pakastin, sähköliesi, kahvinkeitin ja mikroaaltouuni ym. Liinavaatteet ja pyyhkeet eivät sisälly viikkovuokraan ja kalastuspakettiin. Mökki A on avoinna vuoden ympäri. Lastensänky järjestetään pyydettäessä.

Mökki B: Koko 37 m/2, 3-5 henkilöä. Samanlainen kuin mökki A, mutta pienempi.

SUOSITUT KALAVEDET
Ympäröivät vesialueet ovat tunnetusti kalaisat. Valmiit kalastuspakettimme ovaterittäin suosittuja varsinkin keväisin ja syksyisin. Järjestämme kalastupaketteja joka viikko (lukuunottamatta viikkoja 26-31).Kalastuspaketteja järjestetään perjantaista lauantaihin tai sunnuntaista torstaihin, vähintään neljälle hengelle. Parhaimpia saaliskaloja ovat hauki, ahven ja taimen.Lapsille löytyy hienoja ongintapaikkoja, sekä maalta että veneestä.