Hummelvik camping
Hummelvik camping
Hummelvik camping
Hummelvik camping
Majoitus Hotellit, B&B, huoneistot, leirintäalueet Leirintäalueet

Hummelvik camping

Hummelvik Camping on leirintäalue vehreän ja luonnonkauniin merenlahden rannalla Eckerön Storbyssä. Lapset, aikuiset ja eläkeläiset viihtyvät yhdessä Hummelvikin rauhallisella alueella, jossa ei ole läpikulkuliikennettä. Leirintäalueella on helppo rentoutua ja vaihtaa vapaalle arjesta.

Matala ja lapsiystävällinen oma hiekkaranta sopii hyvin uimiseen ja aurinkoisten päivien viettoon

Tutustu myös Hummelvikin edustan hienoon saaristoon, josta löytyy hyviä kalapaikkoja ja hauskoja retkikohteita. Leirintäalueella on veneitä vuokrattavana.

LEIRINTÄALUE
Kuuden hehtaarin laajuinen leirintäalue Eckerön Hummelvikissa tarjoaa tilat noin 300 vieraalle. Leirintäalueella on noin 70 sähkötolppaa.

Leirintäalueen palvelurakennuksessa sijaitsevat suihkut, pesukone ja pesuhuone sekä keittiö ja tiskihuone.

YÖPYMISMÖKIT
Hummelvikin leirintäalueella voi majoittua myös yöpymismökkeihin, joissa on kolme normaalivuodetta ja yksi lastenvuode. Mökit ovat kooltaan 10 m2 ja niissä on vakiovarusteena vuoteet, kylmäkaappi ja pöydät ja tuolit sekä sisällä että ulkona. Muut palvelut löytyvät palvelurakennuksesta.

HUMMELVIK CAMPING TARJOAA:
Rantasauna rentouttavaan saunomiseen. Sauna vuokrataan erikseen. Soutuveneitä vuokrattavana kala- ja veneretkiä varten. Myytävänä kalastuskortteja Storbyn kalastuskorttialueelle. Peliautomaatteja erillisessä pelirakennuksessa. Keinut lapsille.

LÄHELLÄ AKTIVITEETTEJA:
Hummelvikista on ainoastaan 400 metriä Käringsundsbyn lomakylän ravintolaan, kahvilaan, kauppaan, minigolfradalle ja tenniskentälle. Myös pankki, kauppa ja posti sijaitsevat läheisen Storbyn keskustassa. Leirintäalue on lähellä nähtävyyksiä, kuten Ahvenanmaan metsästys- ja kalastusmuseota, Eckerön posti- ja tullitaloa ja riistasafaria. Golfaajat voivat varata ajan Eckerö Golfin kentältä.